Beste tien Eredivisiespelers volgens EAFC bekend: verrassende naam bij Ajax krijgt hoogste rating | OneFootball

Beste tien Eredivisiespelers volgens EAFC bekend: verrassende naam bij Ajax krijgt hoogste rating | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·12 de setembro de 2024

Beste tien Eredivisiespelers volgens EAFC bekend: verrassende naam bij Ajax krijgt hoogste rating

Imagem do artigo:Beste tien Eredivisiespelers volgens EAFC bekend: verrassende naam bij Ajax krijgt hoogste rating

EAFC25 (voorheen FIFA) komt bijna uit en om het nieuwe spel te promoten zijn donderdag de beste tien Eredivisie-spelers in de game bekendgemaakt. Daarbij is er maar plek voor één speler van Feyenoord: Dávid Hancko.

De ratings in het spel zijn gebaseerd op een schaal van 0 tot 99, waarbij 99 de hoogste beoordeling is die je kan krijgen. Waar een wereldtopper als Van Dijk het dit jaar zal doen met een beoordeling van 89, krijgt de beste Eredivisie-speler slechts een 81. Die gedeelde eer komt Luuk de Jong, Hancko, Jerdy Schouten en Joey Veerman toe. Naast de drie genoemde spelers van PSV staat ook Johan Bakayoko erbij, met een rating van 79.


Vídeos OneFootball


Opvallend genoeg staan er meer Ajacieden in deze top tien dan spelers van Feyenoord, FC Twente en AZ. De Amsterdammers eindigden vorig seizoen op de vijfde plek na een desastreus seizoen, maar zijn wel op-een-na-hofleverancier op deze lijst. Jordan Henderson (80), Steven Berghuis en Brian Brobbey (beide 79) horen volgens EA bij de beste spelers van de Nederlandse competitie.

Andere niet-genoemde namen zijn die van doelmannen Walter Benítez (PSV) en Lars Unnerstall (FC Twente). Zij krijgen alle twee een rating van 80. AZ, dat vorig seizoen als vierde eindigde in de Eredivisie, heeft geen spelers bij de beste top tien zitten.

Saiba mais sobre o veículo