Belgische coach nu al op de wip bij traditieclub: technisch directeur haalt uit | OneFootball

Belgische coach nu al op de wip bij traditieclub: technisch directeur haalt uit | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·08 de setembro de 2024

Belgische coach nu al op de wip bij traditieclub: technisch directeur haalt uit

Imagem do artigo:Belgische coach nu al op de wip bij traditieclub: technisch directeur haalt uit

Eind juli begon Schalke 04 zijn seizoen tegen Eintracht Braunschweig. Het team leek op dat moment nog niet echt klaar te zijn. Ondertussen is de druk op de ketel nog wat groter geworden.

Terwijl de Bundesliga pas binnen ongeveer een maand weer van start gaat, beginnen de Duitse tweedeklassers komend weekend al aan het nieuwe seizoen.


Vídeos OneFootball


Na een moeilijk jaar bij Schalke 04, zal Karel Geraerts het beter moeten doen. De club verkeert in grote financiële moeilijkheden en kan zich niet veroorloven om langer op sportief vlak in de put te blijven zitten.

De laatste tests hebben aangetoond dat de voormalige coach van Union nog werk te verrichten heeft. Schalke 04 heeft geen enkel doelpunt gescoord in haar laatste drie wedstrijden (0-2 tegen Utrecht, 0-0 tegen Twente, 0-2 tegen Leeds).

Schalke 04 kan zich geen misstap meer veroorloven

De Duitse pers houdt Geraerts al goed in de gaten. Zo stelt Bild vast dat de Belgische coach verschillende tactische systemen heeft uitgeprobeerd, maar waarschijnlijk zal terugkeren naar zijn gebruikelijke 3-5-2 opstelling.

Na een moeilijk seizoen bij KV Kortrijk, kwam Martin Wasinski transfervrij over van Charleroi en kreeg hij zijn kans tijdens de voorbereiding. Volgens Bild is het echter te riskant om hem in de verdediging te laten beginnen, aangezien een plek op het middenveld meer voor de hand ligt.

Saiba mais sobre o veículo