🎥 Antonio Nusa heeft maar heel weinig tijd nodig om zijn eerste doelpunt te scoren in Duitsland | OneFootball

Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·17 de agosto de 2024

Imagem do artigo:🎥 Antonio Nusa heeft maar heel weinig tijd nodig om zijn eerste doelpunt te scoren in Duitsland

Eén minuut en een doelpunt. Het debuut van Antonio Nusa bij Leipzig was meer dan geslaagd.

Na amper enkele minuten kwam RB Leipzig tegen derdeklasser RW Essen al op achterstand. Benjamin Sesko en Loïs Openda stelden voor de rust echter al orde op zaken (1-2).

Na de rust kwam het derde doelpunt er maar niet. Het was wachten tot de 84ste minuut voor Leipzig om de geruststellende derde treffer te scoren. Die kwam van Antonio Nusa die slechts een minuut eerder was ingevallen.

De Noor maakte deze week in ijltempo de overstap van Club Brugge naar de ploeg uit het imperium van Red Bull. Met de deal zou minstens 20 miljoen euro gemoeid zijn.

Een droomdebuut dus voor Antonio Nusa bij zijn nieuwe club. Volgend weekend start de Duitse competitie. Leipzig opent het nieuwe seizoen met een thuisduel tegen Bochum.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd nog op 1-4. Xavi Simons zorgde voor de nog ruime overwinning van de bezoekers en de kwalificatie voor de volgende bekerronde..