Anders Dreyer krijgt nog een duidelijk signaal dat zijn niveau omhoog moet | OneFootball

Anders Dreyer krijgt nog een duidelijk signaal dat zijn niveau omhoog moet | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·28 de agosto de 2024

Anders Dreyer krijgt nog een duidelijk signaal dat zijn niveau omhoog moet

Imagem do artigo:Anders Dreyer krijgt nog een duidelijk signaal dat zijn niveau omhoog moet

Deze keer zal Brian Riemer niet te veel vermoeide spelers terugzien van hun internationale verplichtingen. Aan de kant van Denemarken is alleen Kasper Dolberg opgeroepen door Morten Wieghorst.

Vier spelers van RSC Anderlecht waren opgeroepen door Kasper Hjulmand om deel te nemen aan het EK 2024: Anders Dreyer, Kasper Dolberg, Kasper Schmeichel en Thomas Delaney. Die laatste twee zijn niet teruggekeerd naar de club na het EK 2024.


Vídeos OneFootball


En in elk geval heeft Morten Wieghorst, die momenteel interimt, slechts één van deze vier spelers teruggeroepen, namelijk Kasper Dolberg, die tot nu toe één goal heeft gescoord in 5 wedstrijden dit seizoen.

Zanka, de nieuwe aanwinst van RSCA en ook aanwezig op het EK, is ook niet opgeroepen. Hij werd op het laatste moment aan de Deense selectie toegevoegd en werd voor de competitie niet vaak opgeroepen.

Anders Dreyer betaalt waarschijnlijk voor een zeer zwak begin van het seizoen. De winger heeft nog niet kunnen overtuigen en staat nog steeds met nul goals en nul assists achter zijn naam.

Andreas Skov Olsen, de vleugelspeler van Club Brugge, is er wel bij, evenals de langverwachte transfer van Jesper Fredberg aan het einde van de transferperiode, Christian Eriksen.

Saiba mais sobre o veículo