Anderlecht-coach reageert op geruchten over komst Ajax-target Christian Eriksen | OneFootball

Anderlecht-coach reageert op geruchten over komst Ajax-target Christian Eriksen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·28 de julho de 2024

Anderlecht-coach reageert op geruchten over komst Ajax-target Christian Eriksen

Imagem do artigo:Anderlecht-coach reageert op geruchten over komst Ajax-target Christian Eriksen
Imagem do artigo:Anderlecht-coach reageert op geruchten over komst Ajax-target Christian Eriksen

© IMAGO

Anderlecht-coach Brian Riemer is ingegaan op de geruchten rond de mogelijke komst van Christian Eriksen. De 32-jarige spelmaker staat nog tot medio 2025 onder contract bij Manchester United, waar hij niet in de plannen voorkomt. Ajax en Anderlecht worden genoemd als mogelijke bestemmingen. Riemer sluit de komst van de Deense routinier op voorhand niet uit.


Vídeos OneFootball


Riemer kreeg na afloop van de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Sint-Truiden bij DAZN de vraag of hij 'misschien geïnteresseerd zou zijn in een creatieve middenvelder met Premier League- en EK ervaring'. De Deense keuzeheer antwoordde daarop gevat. "Ken jij misschien iemand?"

Daarna gaat de landgenoot van Eriksen serieuzer op de vraag in. "We zijn altijd op zoek naar goede spelers. Connecties kunnen daarbij helpen", daarmee waarschijnlijk doelend op het feit dat Riemer assistent-trainer was bij Brentford toen Eriksen speler was van the Bees. "Transferperiodes zijn gekke verschijnsels."

Riemer laat wel doorschemeren hoop te koesteren op de komst van de 134-voudig international. Volgens de oefenmeester zijn er immers wel vaker gekke dingen gebeurd op de transfermarkt. "Vorig jaar had ook niemand verwacht dat Thorgan Hazard hier zou zijn, tot het de laatste dag toch gebeurde. Net als bij Kasper Schmeichel. Deuren openen en sluiten zich snel." Schmeichel werd overigens anderhalve week geleden transfervrij opgepikt door Celtic, terwijl Hazard nog altijd in Brussel onder contract staat.

Anderlecht heeft naar verluidt al gesprekken gevoerd met de entourage van de middenvelder, die nog tot volgend jaar zomer vastligt. Eriksen zou zelf niet onwelwillend tegenover een vertrek staan, hoewel hij nog geen definitief besluit heeft genomen. Volgens Engelse media is United bereid de spelmaker te laten gaan voor een bedrag van vijf miljoen euro.

Saiba mais sobre o veículo