Ajax-speler kort na duel met Vitesse toegezongen in Premier League-stadion | OneFootball

Ajax-speler kort na duel met Vitesse toegezongen in Premier League-stadion | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·19 de maio de 2024

Ajax-speler kort na duel met Vitesse toegezongen in Premier League-stadion

Imagem do artigo:Ajax-speler kort na duel met Vitesse toegezongen in Premier League-stadion

Liverpool eindigde het seizoen in de Premier League zondag met een 2-0 overwinning op Wolverhampton Wanderers. Het betekende de laatste wedstrijd van Jürgen Klopp als manager van the Reds. Gedurende het duel werden diverse ex-spelers toegezongen door de supporters van Liverpool, waaronder Jordan Henderson.

Henderson speelde van 2011 tot 2023 voor Liverpool en vierde grote successen met de club. Met de Engelse grootmacht won hij onder meer in 2019 de Champions League en in 2020 de Premier League. In 2023 vertrok de 33-jarige Henderson naar Al-Ettifaq; afgelopen januari streek hij neer bij Ajax.


Vídeos OneFootball


Dat Henderson nog altijd zeer populair is onder de supporters van Liverpool bleek zondagmiddag wel. In de openingsfase van het duel met Wolverhampton Wanderers werd hij namelijk toegezongen door The Kop, het gedeelte van Anfield waar de fanatieke aanhang van Liverpool zich tijdens thuiswedstrijden vestigt. Ook andere oud-spelers zoals Georginio Wijnaldum, Roberto Firmino en Divock Origi werden toegezongen bij het afscheid van Klopp.

Henderson zat op het moment dat hij werd toegezongen op Anfield zelf overigens in Arnhem. Ajax had kort daarvoor met de routinier als basisspeler met 2-2 geremiseerd tegen Vitesse.

Saiba mais sobre o veículo