Ajax kijkt mee: ‘Groot nieuws over toekomst Erik ten Hag bij Manchester United’ | OneFootball

Ajax kijkt mee: ‘Groot nieuws over toekomst Erik ten Hag bij Manchester United’ | OneFootball

Icon: FCUpdate

FCUpdate

·02 de maio de 2024

Ajax kijkt mee: ‘Groot nieuws over toekomst Erik ten Hag bij Manchester United’

Imagem do artigo:Ajax kijkt mee: ‘Groot nieuws over toekomst Erik ten Hag bij Manchester United’

Erik ten Hag staat ook volgend seizoen aan het roer bij Manchester United, zo beweert The Athletic. Het Engelse medium weet dat de clubleiding van United de Nederlander niet wil ontslaan, omdat er geen betere alternatieven zijn én de kosten die een ontslag met zich meebrengen hoog zijn.

De positie van Ten Hag ligt al langere tijd onder vuur in Engeland. Door povere resultaten heerst er onvrede over de prestaties van United en werd er gespeculeerd over een ontslag van de voormalig Ajax-oefenmeester. The Athletic ontkracht deze perikelen dus met de berichtgeving van donderdagochtend.


Vídeos OneFootball


Manchester United heeft geen beter alternatief voor ogen. Daarnaast stapt Ten Hag zelf niet op, waardoor de kosten om hem te ontslaan hoog zijn voor de Engelse grootmacht. United kent een teleurstellend seizoen. De ploeg staat op een zesde plaats, waardoor zowel Champions League- als Europa League-voetbal wordt misgelopen.

United staat daarentegen wél in de finale van de FA Cup, tegenover buurman Manchester City. Bij winst plaatsen The Red Devils zich alsnog voor de groepsfase van de Europa League. Ten Hag wordt afgelopen weken veelvuldig gelinkt aan een terugkeer naar Ajax. De Amsterdammers lijken met dit nieuws echter verder te moeten zoeken.

Saiba mais sobre o veículo