Ajax hoort vraagprijs van Burnley voor droomaanwinst Wout Weghorst | OneFootball

Ajax hoort vraagprijs van Burnley voor droomaanwinst Wout Weghorst | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·03 de agosto de 2024

Ajax hoort vraagprijs van Burnley voor droomaanwinst Wout Weghorst

Imagem do artigo:Ajax hoort vraagprijs van Burnley voor droomaanwinst Wout Weghorst
Imagem do artigo:Ajax hoort vraagprijs van Burnley voor droomaanwinst Wout Weghorst

© IMAGO

Wout Weghorst heeft deze zomer de keuze uit Ajax en Trabzonspor. Beide clubs maken werk van zijn komst, terwijl Turkse media al suggereren over een persoonlijk akkoord met Trabzonspor. Fanatik meldt dat Burnley de vraagprijs van Weghorst heeft vastgesteld en daarmee hoog lijkt in te zetten. Weghorst beschikt namelijk over een contract tot het einde van komend seizoen bij de degradant.


Vídeos OneFootball


Het moet gek lopen, wil Weghorst aan het einde van deze transferperiode nog speler zijn van Burnley. De aanvaller wil zelf erg graag vertrekken en zou door zowel Ajax als Trabzonspor zijn benaderd. "Ik denk dat Weghorst alvast zijn verhuizing in orde aan het maken is”, zei Mike Verweij vrijdag in Kick-Off van De Telegraaf.

De Ajax-watcher is er heilig van overtuigd dat de spits op termijn de overstap naar Amsterdam gaat maken, maar dan zal de club wel eerst moeten verkopen. "Die zal zich op de laatste dag van de transferperiode afvragen of hij nog naar Ajax zal gaan. Hij wordt niet genoemd bij andere clubs en onderhandelt ook niet met andere clubs."

Toch is dat niet helemaal waar. Turkse media zijn er namelijk heilig van overtuigd dat Weghorst komende weken de overstap naar Trabzonspor zal maken. Sterker nog: de Oranje-international heeft inmiddels zijn ja-woord gegeven aan de Turkse subtopper. Voor Trabzonspor zou alleen nog de onderhandelingen met Burnley in de weg staan van de komst van Weghorst, meldt Fanatik.

Om de komst van Weghorst mogelijk te maken, zal Trabzonspor en ook Ajax moeten voldoen aan de vraagprijs van Burnley. De club vraagt een bedrag van zes miljoen euro voor de 31-jarige spits. De aanvaller vertegenwoordigt namelijk een Estimated Transfer Value van 9,5 miljoen euro op dit moment en kan na Denis Drăguș de tweede spits worden die Trabzonspor deze zomer aantrekt.

Saiba mais sobre o veículo