'Ajax had vervanger Bergwijn al klaarstaan, maar koos op laatste moment voor Sulemana' | OneFootball

'Ajax had vervanger Bergwijn al klaarstaan, maar koos op laatste moment voor Sulemana' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·06 de setembro de 2024

'Ajax had vervanger Bergwijn al klaarstaan, maar koos op laatste moment voor Sulemana'

Imagem do artigo:'Ajax had vervanger Bergwijn al klaarstaan, maar koos op laatste moment voor Sulemana'

Ajax was praktisch rond met Emre Mor als vervanger voor Steven Bergwijn, maar koos uiteindelijk toch voor Kamaldeen Sulemana, weet het Turkse Fanatik. Die transfer werd echt niet op tijd voltooid, waardoor de Amsterdammers nu met lege handen staan.

De 27-jarige Mor stond te boek als een groot talent, maar heeft die potentie nooit echt kunnen waarmaken. In 2016/2017 was hij onderdeel van de eerste selectie van Borussia Dortmund, maar kon daar niet op speeltijd rekenen. Na een loopbaan als voetbalnomade speelt hij nu bij Fenerbahçe, waar hij ook niet veel speelt. Trainer José Mourinho vertelde de aanvaller dat een nieuwe club zoeken de beste optie zou zijn.


Vídeos OneFootball


Volgens Fanatik leek alles erop dat hij op Deadline Day nog naar Ajax zou vertrekken, maar Alex Kroes en de zijne kozen op het laatste moment ervoor om toch voor Sulemana te gaan. Met alle gevolgen van dien: door het te laat inleveren van de benodigde documenten bij de FIFA heeft Ajax geen vervanger voor Bergwijn kunnen krijgen.

Door het vertrek van Bergwijn naar Al Ittihad is Mika Godts de enige speler die momenteel als linksbuiten kan fungeren onder trainer Francesco Farioli. Kroes lijkt wel naar transfervrije buitenkansjes te speuren, om dit gat in de selectie alsnog op te vullen.

Saiba mais sobre o veículo