Ajax en Feyenoord afgetroefd voor Miranchuk door miljoenenaanbieding | OneFootball

Ajax en Feyenoord afgetroefd voor Miranchuk door miljoenenaanbieding | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·08 de setembro de 2024

Ajax en Feyenoord afgetroefd voor Miranchuk door miljoenenaanbieding

Imagem do artigo:Ajax en Feyenoord afgetroefd voor Miranchuk door miljoenenaanbieding
Imagem do artigo:Ajax en Feyenoord afgetroefd voor Miranchuk door miljoenenaanbieding

© IMAGO

Feyenoord en Ajax kunnen een streep zetten door de naam van Anton Miranchuk. De 29-jarige creatieveling is volgens Russische media op weg naar FC Sion uit Zwitserland. Miranchuk werd de afgelopen week in verband gebracht met overstap naar Nederland, waar zowel Ajax als Feyenoord interesse zou hebben in de clubloze speler. Door een megacontract lijken de Nederlandse topclubs echter mis te grijpen.


Vídeos OneFootball


Ajax en Feyenoord zouden na het sluiten van de transfermarkt in Nederland de markt verkennen voor transfervrije opties om creativiteit toe te voegen aan hun selecties. In Amsterdam en Rotterdam viel naar verluidt de naam van Miranchuk, die na zijn vertrek bij Lokomotiv Moskou nog altijd clubloos is.

Miranchuk speelde in de jeugdopleiding van Spartak Moskou, die hij verruilde voor Lokomotiv Moskou. Na een verhuurperiode bij Levadia Talinn brak de Russisch international door in de hoofdmacht van Lokomotiv, waar in totaal zeven jaar speelde. Vorig seizoen kwam Miranchuk 38 wedstrijden (8 doelpunten, 7 assists). Lokomotiv Moskou wilde hem behouden, maar hier zag de dribbelaar vanaf.

Een overstap naar de Eredivisie lijkt nu ook van de baan, daar Sport Express meldt dat Miranchuk dicht bij een akkoord is met FC Sion. Volgens journalist Ivan Karpov is de multifunctionele spelmaker op weg naar Zwitserland voor zijn medische keuring, waarna hij zijn handtekening kan zetten onder een tweejarig contract ter waarde van totaal drie miljoen euro.

FootballTransfers schreef eerder deze week al een achtergrondartikel over een mogelijke transfer van Miranchuk naar Feyenoord. De aanvaller is volgens de data van SciSports een geschikte vervanger van Calvin Stengs. Laatstgenoemde zag afgelopen transferperiode een transfer naar Charlotte FC in het water vallen en raakte kort daarna langdurig geblesseerd, waardoor Feyenoord op zoek moet naar een (tijdelijke) vervanger.

Saiba mais sobre o veículo