Acht miljoen euro? 'Club Brugge wil dure 'vogel' naar Jan Breydel halen' | OneFootball

Acht miljoen euro? 'Club Brugge wil dure 'vogel' naar Jan Breydel halen' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·15 de junho de 2024

Acht miljoen euro? 'Club Brugge wil dure 'vogel' naar Jan Breydel halen'

Imagem do artigo:Acht miljoen euro? 'Club Brugge wil dure 'vogel' naar Jan Breydel halen'

Door het vertrek van Igor Thiago naar de Premier League moet Club Brugge deze zomer vol aan de bak op de transfermarkt om een valabele opvolger te vinden. En dat is ook het geval op verschillende andere plaatsen op het veld.

Denis Odoi staat in de belangstelling van Royal Antwerp FC, terwijl Casper Nielsen ook mogelijk Jan Breydel zal verlaten. En dus zou het ook denken aan verdedigende profielen om de selectie te gaan versterken.


Vídeos OneFootball


De 21-jarige Ryan Flamingo staat wat dat betreft nog steeds nadrukkelijk op de radar. De defensieve middenvelder kan ook centraal achterin worden uitgespeeld en was afgelopen seizoen een sterkhouder bij FC Utrecht.

Tot acht miljoen euro gevraagd voor Flamingo

Dat heeft hem de interesse opgeleverd van PSV Eindhoven, RB Leipzig en nog heel wat andere teams uit diverse grote competities. Maar ook Club Brugge aast dus net als al die andere clubs nadrukkelijk op de speler van Utrecht.

Imagem do artigo:Acht miljoen euro? 'Club Brugge wil dure 'vogel' naar Jan Breydel halen'

PSV Eindhoven is nog steeds de ploeg die al een concreet bod heeft gedaan. Het verschil tussen vraagprijs en aanbod is echter nog (veel) te groot. Utrecht zou tot zo'n acht miljoen euro willen vangen voor Ryan Flamingo.

Een dure vogel dus, ook al heeft hij volgens Transfermarkt ook al een transferwaarde van zeven miljoen euro. Aan Club Brugge om te profiteren van het feit dat De Lampenclub blijft wachten op een doorbraak om hem te kopen.

Saiba mais sobre o veículo