Girona FC

·15 de abril de 2024

ACADÈMIA El Girona B aconsegueix tres punts d'or

Imagem do artigo:ACADÈMIA El Girona B aconsegueix tres punts d'or

Girona B 3-2 HospiEls homes de Sergi Mora aconsegueixen una victòria importantíssima en la seva lluita per la permanència davant un rival exigent. Els blanc-i-vermells han remuntat un partit amb dues parts molt diferenciades. A la primera ha regnat la igualtat i, a la represa, ha embogit després que els visitants s'avancessin només arrencar. La reacció ha estat immediata, i en la següent jugada Carles Garrido ha connectat un cop de cap que ha igualat el marcador. El davanter ha capgirat l'electrònic deu minuts més tard rematant dins l'àrea petita una centrada d'Almansa, que ha assistit en els tres gols.A falta de vint minuts pel final, l'Hospi ha tornat a empatar des dels onze metres mitjançant Albert López. El Girona B, tot i això, ha seguit buscant el tercer en un duel obert, i ha acabat imposant la seva inèrcia positiva. Ja a la recta final, Enric s'ha elevat al segon pal per rematar forçat al fons de la xarxa el tercer gol, que ha desfermat l'eufòria a Riudarenes. L'equip s'allunya fins a set punts de la zona de descens i es situa dotzè amb 36, tot i que amb un partit més que la Rapitenca, que és qui marca el límit. Diumenge vinent visitaran un rival directe, el Mollerussa (12 h).Pontenc 1-3 Sènior FemeníEl primer equip femení s'imposa i segueix en una dinàmica excel·lent. Les gironines han hagut de remuntar el gol matiner de les locals, però han pogut capgirar el marcador amb una bona segona meitat. Thais i Meritxell han fet dos gols gairebé consecutius a l'equador de la represa, i Maria ha sentenciat al darrer minut. La setmana que ve reben a Vilablareix el Santa Susanna.Badalona 3-2 Juvenil ADerrota cruel del Juvenil A al Municipal de Badalona. L'equip ha vist frenada la seva bona dinàmica amb un gol dels locals al descompte. Richard ha avançat l'equip només arrencar, i malgrat que els blaus li han donat la volta abans del descans, la diana d'Elian després del pas per vestidors semblava que acabaria suposant el repartiment de punts. Amb la tranquil·litat de la permanència, els de Pep Triadú rebran la setmana vinent el Huesca.Juvenil B 1-0 VicHèctor Simón s'estrena al capdavant del Juvenil B amb victòria. Un únic gol de Joel Montero al límit del descans ha estat suficient per superar un rival combatiu i que arribava a la cita en bona dinàmica. Els gironins, que escalen fins a la tercera posició amb 54 punts, retallen la diferència amb el líder a dos i faltant cinc jornades segueixen lluitant per l'objectiu.Les victòries del cap de setmanaBon cap de setmana pels equips cadets, que s'han imposat ambdós per tres gols a dos. El Cadet A ho ha fet al sempre difícil camp del Mercantil amb dianes d'Unai Reverte, Jordi Massaguer i Eric Cuadrado, mentre que el Cadet B ha superat el Manresa a casa en un partit on Lluc Vilà, Joselete i Albert Gené han estat els golejadors. Els primers consoliden amb escreix la segona posició a Divisió d'Honor, i els segons són tercers a Preferent.Jornada positiva també pels conjunts de futbol 7. L'Aleví S12 S'ha imposat 5-3 al Sant Celoni i segueix depenent d'ell mateix per guanyar la lliga, el S11 ha derrotat 3-7 al Blanes i el S9 3-8 al Fornells, tot i que el S10 ha perdut a Blanes.