Wesley Sonck ziet dat Nederland nog voor verrassing kan zorgen op het EK | OneFootball

Wesley Sonck ziet dat Nederland nog voor verrassing kan zorgen op het EK | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·4 luglio 2024

Wesley Sonck ziet dat Nederland nog voor verrassing kan zorgen op het EK

Immagine dell'articolo:Wesley Sonck ziet dat Nederland nog voor verrassing kan zorgen op het EK

De Rode Duivels liggen uit het EK, maar al de deelnemende buurlanden zitten er nog wel in. Wesley Sonck denkt dat Nederland wel eens de verrassing van het toernooi kan worden.

De Rode Duivels mochten vroeger dan verwacht weer naar huis van het EK. Geen kwartfinale dus voor België, maar wel voor al de deelnemende buurlanden.


OneFootball Video


Frankrijk speelt tegen Portugal, Duitsland kijkt Spanje in de ogen en Nederland neemt het zaterdag op tegen Turkije. Voor de rest spelen ook Zwitserland en Engeland nog tegen elkaar.

Wesley Sonck liet zich uit over de wedstrijd van onze noorderburen. "Het kan een heel open wedstrijd worden", begon hij bij Sporza. "Ik denk dat Nederland meer kwaliteit heeft. Ze kunnen de verrassing van het toernooi worden met heel goede spelers, creativiteit en snelheid."

"Ik hoop op een gelijkspel en strafschoppen en dan maakt het me niet uit. Ik heb het wel voor Turkije, die toch ook heel goede spelers hebben rondlopen", gaat Sonck verder.

"Kadioglu heeft al indruk gemaakt en met Baris Alper Yilmaz hebben ze een heel snelle speler op de rechterflank. Die mannen kunnen in de omschakeling iets klaarspelen", besluit hij.

Visualizza l' imprint del creator