Vlak voor de laatste speeldag duidt Johan Boskamp een andere titelfavoriet aan dan voordien: "Totaal onbegrijpelijk, een schande" | OneFootball

Vlak voor de laatste speeldag duidt Johan Boskamp een andere titelfavoriet aan dan voordien: "Totaal onbegrijpelijk, een schande" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·25 maggio 2024

Vlak voor de laatste speeldag duidt Johan Boskamp een andere titelfavoriet aan dan voordien: "Totaal onbegrijpelijk, een schande"

Immagine dell'articolo:Vlak voor de laatste speeldag duidt Johan Boskamp een andere titelfavoriet aan dan voordien: "Totaal onbegrijpelijk, een schande"

Dit weekend wordt de titelstrijd beslist. Op de laatste speeldag van de Champions' Play-offs kunnen er nog drie ploegen kampioen spelen.

Als Club Brugge zondag gelijkspeelt tegen Cercle is het kampioen. Als blauw-zwart verliest en Union en/of Anderlecht dat niet doen, kan het er plots ook heel anders uitzien.


OneFootball Video


Johan Boskamp voorspelde al lang dat Anderlecht kampioen zou spelen, maar daar komt de Nederlander nu toch op terug." Ik zat er mooi naast hé. Wat een lachertje was die wedstrijd tegen Club Brugge", begint hij bij Het Belang van Limburg.

"De sfeer in het stadion was die van een echte kampioenenwedstrijd, maar op het veld zag je daar helemaal niets van terug. Als je helemaal niets probeert, kan je ook nooit winnen. Riemer gooide er zelfs geen extra spits op. Totaal onbegrijpelijk. Ze kregen een unieke kans en ze gooien hem zomaar weg. Ik vind dat een schande."

Boskamp noemt dan uiteindelijk toch voor een andere titelfavoriet. "Club Brugge. Het kan bijna niet meer mislopen voor hen. Al hebben ze wel pech dat ze het net tegen Cercle moeten afmaken."

"Als er nu één ploeg is die hen een kloot wil afdraaien, dan is het Cercle wel. Ach, zolang Hans op dat veld staat ziet ik het wel goed komen voor Club. Zie je wel dat hij mee moet naar het EK? Ik heb het altijd gezegd."

Visualizza l' imprint del creator