Van Nistelrooij cruciaal voor Man United in binnenhalen toptalent | OneFootball

Van Nistelrooij cruciaal voor Man United in binnenhalen toptalent | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·31 luglio 2024

Van Nistelrooij cruciaal voor Man United in binnenhalen toptalent

Immagine dell'articolo:Van Nistelrooij cruciaal voor Man United in binnenhalen toptalent

Chido Obi-Martin gaat Arsenal transfervrij verlaten voor Manchester United, zo weet Fabrizio Romano. Nieuwe assistent-trainer Ruud van Nistelrooij heeft een belangrijke rol gespeeld in het binnenhalen van de zestienjarige spits.

Obi-Martin vertrekt deze zomer transfervrij bij Arsenal. De Londenaren wilden de talentvolle aanvaller graag behouden, maar hij heeft besloten de club te verlaten. Volgens Romano zal de Deen komend seizoen voor Manchester United spelen. Hij zou ook betere aanbiedingen uit Duitsland hebben ontvangen, maar het talent heeft zijn zinnen gezet op Old Trafford.


OneFootball Video


Een belangrijke rol daarin was weggelegd voor Van Nistelrooij. De topspits van weleer zou namelijk persoonlijk gesprekken hebben gevoerd met Obi-Martin en daarbij het project hebben gepresenteerd wat Manchester United voor de spits heeft uitgestippeld. Deze gesprekken hebben de Deen uiteindelijk overtuigd om voor Manchester United te kiezen.

Daarmee haalt de club van Erik ten Hag een enorm talent in huis. De zestienjarige spits speelde het grootste deel van zijn wedstrijden afgelopen seizoen bij Arsenal Onder 18. Daar wist hij in 21 duels liefst 32 keer het net te vinden, terwijl hij ook drie assists gaf.

Visualizza l' imprint del creator