Van Gangelen en Kwakman vol ongenoegen over feest van FC Twente op het veld | OneFootball

Van Gangelen en Kwakman vol ongenoegen over feest van FC Twente op het veld | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·19 maggio 2024

Van Gangelen en Kwakman vol ongenoegen over feest van FC Twente op het veld

Immagine dell'articolo:Van Gangelen en Kwakman vol ongenoegen over feest van FC Twente op het veld

FC Twente plaatste zich zondag met een 1-2 overwinning bij PEC Zwolle voor de derde voorronde van de Champions League. Joshua Brenet werd na afloop door de spelers van de Enschedeërs betrokken in de feestvreugde.

FC Twente nam eind maart afscheid van Brenet, die tot dat moment basisspeler was in het team van trainer Joseph Oosting. Het contract van de rechtsback werd ontbonden vanwege een strafrechtelijke veroordeling.


OneFootball Video


Na de 1-2 overwinning op PEC deelde Brenet echter in de feestvreugde op het veld. De verdediger werd het veld op geroepen door Ricky van Wolfswinkel en kreeg vervolgens een omhelzing van aanvoerder Robin Pröpper. Daar bleef het echter niet bij, want daarna werd hij ook nog eens voor het uitvak op de schouders genomen door onder anderen Pröpper en Sem Steijn.

De beelden worden getoond in het televisieprogramma De Eretribune van ESPN. In de studio van de betaalzender laten presentator Jan Joost van Gangelen en analist Kees Kwaman overduidelijk hun ongenoegen blijken. “Joshua Brenet is natuurlijk ontslagen, eigenlijk, zou je kunnen zeggen. Ja, nee, ja… Ik vind… Ja…”, reageert Van Gangelen verbaasd op de beelden, zonder zijn zin af te maken. Ook Kwakman heeft overduidelijk moeite met de beelden, blijkt uit zijn reactie: “Ja, ik weet het niet… Ze moeten het vooral zelf weten, maar ik zou Joseph Oosting op de schouders nemen.”

Visualizza l' imprint del creator