Valentijn Driessen haalt uitblinker van Feyenoord door het slijk: 'Laat hem eerst maar eens...' | OneFootball

Valentijn Driessen haalt uitblinker van Feyenoord door het slijk: 'Laat hem eerst maar eens...' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·23 settembre 2024

Valentijn Driessen haalt uitblinker van Feyenoord door het slijk: 'Laat hem eerst maar eens...'

Immagine dell'articolo:Valentijn Driessen haalt uitblinker van Feyenoord door het slijk: 'Laat hem eerst maar eens...'
Immagine dell'articolo:Valentijn Driessen haalt uitblinker van Feyenoord door het slijk: 'Laat hem eerst maar eens...'

© Talpa/IMAGO

Thomas Beelen heeft zondag een prima prestatie geleverd door met Feyenoord de nul te houden tegen NAC Breda (2-0). Hoewel verschillende analisten onder de indruk waren van Beelen, geldt dat niet voor Valentijn Driessen. In Kick-Off van De Telegraaf vertelt Driessen dat Beelen nog té veel fouten maakt om van absolute waarde te kunnen zijn voor Feyenoord.


OneFootball Video


Tijdens de podcast krijgt Driessen de vraag of Beelen klaar is voor een volgende stap, zijnde een oproep voor Oranje. “Laat hem eerst maar eens de verdediging van Feyenoord dragen en de goede keuzes maken”, antwoordt de verslaggever, die vindt dat Beelen te veel fouten maakt. “Hij draait dan een aantal keren juist de verkeerde kant op, of hij bleef draaien terwijl hij allang had kunnen afspelen.”

“Ik heb ook de geluiden gehoord dat hij geweldig speelde, maar ik vond hem helemaal niet zo goed spelen”, is Driessen stellig. “Als je het je mag veroorloven vier, vijf grote fouten te maken in een wedstrijd, dan heeft die jongen goed gespeeld”, is de journalist hard, die zag dat Beelen veel fouten maakte in de thuiswedstrijd tegen NAC. “Dat moet er voorlopig uit. Dan moet hij de Feyenoord-defensie gaan leiden en dán kan je kijken naar een andere club.”

Martijn Meerdink, oud-international, mocht namens De Telegraaf zijn elftal van het weekend samenstellen en koos voor Beelen: “Thomas Beelen van Feyenoord, daar wordt maar weinig over gesproken. Maar die is góéd zeg. Het oogt allemaal heel degelijk, omdat hij een heel goed gevoel heeft hoe hij de ruimtes moet bespelen en daar ook nog eens de snelheid voor heeft.”

Een andere speler die veel lof kreeg na zijn optreden voor de Rotterdammers, was aanwinst In-Beom Hwang. Daar wil Driessen ook nog niet in meegaan. “Hij is heel druk in het veld”, stelt de verslaggever, die in de Zuid-Koreaan wel de beste aankoop van Feyenoord ziet. “Hij kan een leuk balletje geven met links en met rechts. Het is natuurlijk niet ineens een wonderspeler die het hele team beter laat voetballen, want dat heeft hij niet gedaan tegen NAC. Ze speelden niet veel beter dan eerder zonder hem.”

Visualizza l' imprint del creator