Tristan Gooijer vertrok recent naar Bali, maar moest daar flinke tegenvaller incasseren | OneFootball

Tristan Gooijer vertrok recent naar Bali, maar moest daar flinke tegenvaller incasseren | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·20 giugno 2024

Tristan Gooijer vertrok recent naar Bali, maar moest daar flinke tegenvaller incasseren

Immagine dell'articolo:Tristan Gooijer vertrok recent naar Bali, maar moest daar flinke tegenvaller incasseren

Ajax heeft het nieuwe voetbalseizoen onder leiding van trainer Francesco Farioli afgetrapt. Voorafgaand aan de eerste oefensessie stonden de spelers van de Amsterdammers Ajax TV te woord over hun vakantie. Hoewel veel spelers een fijne periode hebben gehad in het buitenland, gold dat niet voor iedereen.

Tristan Gooijer, vorig seizoen regelmatig de rechtsback van Ajax, gaf tegenover Ajax TV namelijk toe een minder geslaagde vakantie te hebben gehad. Het jeugdproduct van de Amsterdammers vertrok voor twee weken naar het buitenland, maar heeft in die periode weinig leuke dingen heeft kunnen zien: "Ik was even naar Bali voor twee weekjes, maar helaas was ik daar ziek geworden...", gaf Gooijer aan in gesprek met het clubkanaal van de Amsterdammers.


OneFootball Video


"Ik heb dus niet heel veel kunnen zien, maar ik ben gelukkig wel fit teruggekomen", zei Gooijer, die ondanks een teleurstellende vakantie op Indonesische eiland, het nieuwen seizoen wel fris kon aftrappen op Sportcomplex De Toekomst: "We kunnen er weer tegenaan!"

Visualizza l' imprint del creator