Transfer Hancko naar Atlético Madrid van de baan: Spanjaarden vinden alternatief in Barcelona | OneFootball

Transfer Hancko naar Atlético Madrid van de baan: Spanjaarden vinden alternatief in Barcelona | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·23 agosto 2024

Transfer Hancko naar Atlético Madrid van de baan: Spanjaarden vinden alternatief in Barcelona

Immagine dell'articolo:Transfer Hancko naar Atlético Madrid van de baan: Spanjaarden vinden alternatief in Barcelona

De mogelijke transfer van Feyenoord-verdediger Dávid Hancko naar Atlético Madrid is volgens Spaanse media van de baan. In plaats van de Slowaak lijken de Rojiblancos de defensie te gaan versterken met de Fransman Clément Lenglet, die op huurbasis zal worden overgenomen van competitiegenoot FC Barcelona.

Atléti wordt al geruime tijd in verband gebracht met Hancko, die al twee jaar indruk maakt bij Feyenoord en ook kan terugkijken op een prima Europees Kampioenschap in Duitsland. Spaanse media meldden eerder deze week nog dat de club 30 miljoen euro zou hebben geboden op de Feyenoorder, al werd dat door de Rotterdammers glashard ontkend.


OneFootball Video


De krant AS schrijft dat de gedroomde komst van Hancko niet doorgaat omdat de speler niet binnen het salarislimiet waaraan Atlético zich heeft te houden zou passen, terwijl ook de transfersom een obstakel zou vormen. Datzelfde geldt voor de andere topkandidaat die de club van trainer Diego Simeone geïdentificeerd had: Piero Hincapié (Bayer Leverkusen).

Voordat Lenglet officieel kan worden binnengehaald, zou Atlético volgens bovengenoemde krant nog afscheid moeten nemen van een drietal spelers. Het zou gaan om Samu Omorodion en Santiago Mouriño, plus nog een derde speler, waarbij Thomas Lemar en Arthur Vermeeren als mogelijke vertrekkers worden genoemd.

Visualizza l' imprint del creator