Tim van Duijn brengt om 21.00 uur belangrijk nieuws omtrent Davy Klaassen | OneFootball

Tim van Duijn brengt om 21.00 uur belangrijk nieuws omtrent Davy Klaassen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·16 settembre 2024

Tim van Duijn brengt om 21.00 uur belangrijk nieuws omtrent Davy Klaassen

Immagine dell'articolo:Tim van Duijn brengt om 21.00 uur belangrijk nieuws omtrent Davy Klaassen

Davy Klaassen is bij Ajax door de medische keuring gekomen, zo meldt Ajax-volger Tim van Duijn van Voetbal International maandagavond op sociale media. Klaassen was al akkoord over een eenjarig contract bij de Amsterdamse club, maar ook de laatste formaliteiten lijken nu afgerond.

Afgelopen vrijdag kwam naar buiten dat Ajax een contract ging aanbieden aan Klaassen. De middenvelder was transfervrij na zijn vertrek bij Internazionale. Volgens het Algemeen Dagblad was een terugkeer niet zo vanzelfsprekend, maar zondag kwamen Ajax en Klaassen eruit. Volgens Van Duijn heeft Klaassen maandag de medische keuring in de Johan Cruijff ArenA doorstaan, waarna de presentatie spoedig zal volgen.


OneFootball Video


Vermoedelijk zal Ajax dinsdag bekendmaken dat Klaassen terugkeert bij 'zijn' Ajax. De routinier vertrok vorig seizoen naar Internazionale, maar kwam na een moeizaam seizoen in Italië transfervrij de markt op. Klaassen sloot in eerste instantie bij Ajax aan om zijn conditie op peil te houden, maar heeft de technische staf vervolgens weten te overtuigen van zijn (leiderschap)kwaliteiten.

Klaassen zal woensdagavond al tot de wedstrijdselectie behoren als Ajax het opneemt tegen Fortuna Sittard.

Visualizza l' imprint del creator