Tijjani Reijnders kan anderhalf jaar na vertrek bij AZ absolute toptransfer maken | OneFootball

Tijjani Reijnders kan anderhalf jaar na vertrek bij AZ absolute toptransfer maken | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·28 ottobre 2024

Tijjani Reijnders kan anderhalf jaar na vertrek bij AZ absolute toptransfer maken

Immagine dell'articolo:Tijjani Reijnders kan anderhalf jaar na vertrek bij AZ absolute toptransfer maken
Immagine dell'articolo:Tijjani Reijnders kan anderhalf jaar na vertrek bij AZ absolute toptransfer maken

© IMAGO

Tijjani Reijnders staat in de belangstelling van Barcelona en Manchester City, schrijft Corriere dello Sport. De 26-jarige middenvelder is uitgegroeid tot een vaste waarde bij AC Milan, waar hij nog tot medio 2028 vastligt. De Milanese clubleiding wil hem het liefst langer behouden en werkt daarom aan een contractverlenging.


OneFootball Video


City wil Reijnders het liefst al komende winter naar Engeland halen. Trainer Josep Guardiola zag onlangs Rodri uitvallen met een kruisbandblessure en kan daarom maandenlang niet beschikken over de Spanjaard. De 26-jarige Reijnders wordt gezien als de ideale vervanger. Rodri speelt over het algemeen wel in een defensievere rol dan de Oranje-international.

Bij Barcelona wordt Reijnders juist gezien als een versterking voor de toekomst. Door de financiële situatie in Catalonië is het niet uitgesloten dat men afscheid moet nemen van meerdere middenvelders die nog restwaarde vertegenwoordigen. Daarbij valt onder meer te denken aan Frenkie de Jong: de 27-jarige Oranje-international staat opnieuw op de lijst bij Manchester United en was afgelopen zaterdag als invaller een van de uitblinkers tegen Real Madrid (0-4 winst).

Reijnders werd vorig jaar zomer voor negentien miljoen euro overgenomen van AZ en ontwikkelde zich razendsnel in Milaan. In zijn debuutseizoen speelde de rechtspoot liefst vijftig duels voor i Rossoneri, waarin hij vier keer scoorde en vier assists leverde. Deze voetbaljaargang staat de teller na elf wedstrijden op twee goals en twee assists.

Martin Reijnders, de vader van Tijjani, onthulde vorige week op LinkedIn al dat zijn zoon met Milan in onderhandeling is over een nieuwe verbintenis. “Wat een week voor Tijjani! Een onterechte rode kaart tegen Udinese, dinsdagavond Player of the Match met twee goals tegen Club Brugge en als kers op de taart zijn we met AC Milan in gesprek over een nieuw verbeterd contract! Zo snel kan het gaan in het voetbal”, aldus de oud-speler van onder meer FC Den Bosch op het sociale medium.

Visualizza l' imprint del creator