Spel is op de wagen voor Ajax na onthulling over transfer gewenste aanvaller | OneFootball

Spel is op de wagen voor Ajax na onthulling over transfer gewenste aanvaller | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·30 giugno 2024

Spel is op de wagen voor Ajax na onthulling over transfer gewenste aanvaller

Immagine dell'articolo:Spel is op de wagen voor Ajax na onthulling over transfer gewenste aanvaller
Immagine dell'articolo:Spel is op de wagen voor Ajax na onthulling over transfer gewenste aanvaller

© IMAGO

Ajax zit om tafel met Alanyaspor over de transfer van Oğuz Aydın. De president van de Turkse middenmoter, Hasan Çavuşoğlu, heeft dit recentelijk onthuld. Eerder werd al bekend dat de Amsterdamse club de naam van de 23-jarige aanvaller op zijn verlanglijstje had staan. Ajax gaat de strijd aan met Besiktas en Galatasaray.


OneFootball Video


Bij Ajax heeft de komst van een nieuwe rechtsbuiten deze zomer topprioriteit, zo vertelde directeur voetbal Marijn Beuker recentelijk. De Amsterdammers zijn in hun zoektocht uitgekomen bij Aydın van Alanyaspor, waar de Turks international nog tot medio 2026 vastligt. Eerder werd al bekend dat Ajax in gesprek zou zijn met het management van Aydın over een transfer naar de Johan Cruijff ArenA.

Inmiddels zijn de gesprekken met Alanyaspor ook in volle gang, zo onthult Çavuşoğlu. "We onderhandelen momenteel met Ajax over de transfer van Aydın", aldus de president van de Turkse club. In een eerder stadium meldde journalist Yağız Sabuncuoğlu dat er zo'n zes miljoen euro nodig was om Aydın los te weken.

Ajax is niet als enige club in de markt voor Aydın. "Besiktas heeft ook een aanbieding aan ons voorgelegd en daarnaast hebben we ook Dursun Özbek (president van Galatasaray, red.) ontmoet", vertelde Çavuşoğlu eerder. "We hebben geen enkele club beloftes gedaan. Oğuz zal vertrekken naar de club die het meest betaalt."

We hebben geen enkele club beloftes gedaan. Oğuz zal vertrekken naar de club die het meest betaalt

- Hasan Çavuşoğlu (president Alanyaspor)

Aydın werd in 2021 door Alanyaspor voor bijna 250.000 euro overgenomen van Bucaspor 1928. Na twee magere seizoenen schitterde de vleugelspits dit jaar in het shirt van de Turkse middenmoter, waar hij in totaal 38 duels speelde en daarin goed was voor 13 goals en 7 assists. Aydın vertegenwoordigt momenteel een Estimated Transfer Value (ETV) van 3,7 miljoen euro.

Visualizza l' imprint del creator