'Sparta Praag legt concreet bod neer voor López' | OneFootball

'Sparta Praag legt concreet bod neer voor López' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·17 agosto 2024

'Sparta Praag legt concreet bod neer voor López'

Immagine dell'articolo:'Sparta Praag legt concreet bod neer voor López'

Marcos López mag uitkijken naar een nieuwe werkgever. De linksback van Feyenoord is overbodig geworden nu de Spanjaard Hugo Bueno is toegevoegd aan de selectie. Sparta Praag ziet in de Peruviaan een versterking en heeft inmiddels een eerste bod neergelegd in De Kuip, meldt 1908.nl.

De interesse is dusdanig concreet dat verwacht wordt dat López voor de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle niet meer in de wedstrijdselectie zit. López is zelf al in hoofdlijnen akkoord met de voormalige club van Brian Priske en David Hancko. De linksback weet dat hij niet meer voorkomt in de plannen van de nieuwe trainer en wil daarom vertrekken.


OneFootball Video


Naast Bueno beschikt Feyenoord ook over Gijs Smal, die sinds vorige week weer fit genoeg is om op de bank plaats te nemen. Quilindschy Hartman wordt dit jaar niet meer terugverwacht, waardoor Feyenoord Bueno tijdelijk heeft toegevoegd aan de selectie.

Feyenoord nam López in de zomer van 2022 over van San José Earthquakes. De 24-jarige linksback maakte voor een bedrag van 1,2 miljoen euro de overstap naar De Kuip. Voor welk bedrag López nu mag vertrekken, is niet bekend. Zijn marktwaarde wordt geschat op drie miljoen euro.

Visualizza l' imprint del creator