‘Simons nadert persoonlijk akkoord maar maakt nog geen keuze over zijn toekomst’ | OneFootball

‘Simons nadert persoonlijk akkoord maar maakt nog geen keuze over zijn toekomst’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·1 luglio 2024

‘Simons nadert persoonlijk akkoord maar maakt nog geen keuze over zijn toekomst’

Immagine dell'articolo:‘Simons nadert persoonlijk akkoord maar maakt nog geen keuze over zijn toekomst’

Bayern München nadert een persoonlijk akkoord met Xavi Simons, zo weet Florian Plettenberg van het Duitse Sky. Inmiddels is de nummer drie van Duitsland volop in onderhandeling met Paris Saint-Germain, waar de Nederlander onder contract staat.

Bayern München zit al langer achter de diensten van Simons aan. Inmiddels zou de Duitse recordkampioen op de belangrijkste vlakken akkoord zijn met de aanvaller annex aanvallende middenvelder en zijn management. Daardoor is de overstap van de Oranje-international weer een stap dichterbij.


OneFootball Video


Volgens Plettenberg is sportief directeur Max Eberl inmiddels druk in onderhandeling met PSG. Mochten de Parijzenaren hem voor 1 januari 2025 verkopen, zal dat in Eindhoven met gejuich ontvangen. Volgens verschillende media ontvangt PSV dan namelijk een flink deel van de transfersom. Hoeveel de Fransen voor hem vragen, is niet duidelijk.

Overigens zal de wens van Simons de doorslag gaan geven in de transfer. De international, die momenteel met Oranje actief is op het EK in Duitsland, zou namelijk ook openstaan voor een langer verblijf bij RB Leipzig. Bij die club speelde hij afgelopen seizoen op huurbasis.

Visualizza l' imprint del creator