RSC Anderlecht staat voor héél belangrijk duel met oog op Champions League: "Dat willen we tonen" | OneFootball

RSC Anderlecht staat voor héél belangrijk duel met oog op Champions League: "Dat willen we tonen" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·16 settembre 2024

RSC Anderlecht staat voor héél belangrijk duel met oog op Champions League: "Dat willen we tonen"

Immagine dell'articolo:RSC Anderlecht staat voor héél belangrijk duel met oog op Champions League: "Dat willen we tonen"

De vrouwen van RSC Anderlecht staan op één dubbel duel van de groepsfase in de Champions League. De loting voor die play-offs bracht hen de Noorse kampioen Valerenga, nu is er meer nieuws over de zaak.

De vrouwen van RSC Anderlecht hebben het geflikt. Ze moesten in de Champions League in Malta gaan spelen tegen Rode Ster Belgrado en Birkirkara om een ticket voor de volgende voorronde te boeken.


OneFootball Video


Tegen Rode Ster werd met 4-1 gewonnen en tegen Birkirkara met 5-0, waardoor ze zich wisten te plaatsen voor de play-offs. Daarin zullen ze op 18 en 25 september de Noorse kampioen Valerenga ontmoeten.

Anderlecht wist zich nog nooit te plaatsen voor de groepsfase en dus is het nu een nieuwe kans tegen de Noren. Paars-wit speelt eerst thuis en een weekje later op bezoek bij Valerenga.

Alles op alles in Brussel

Die thuiswedstrijd zal gespeeld worden op de Heizel. Tickets voor het duel kosten amper tien euro kosten. Iedereen daarheen dus? Bij paars-wit maken ze zich alvast sterk dat ze er vol willen voor gaan.

"Woensdag spelen we een van de belangrijkste wedstrijden uit de recente geschiedenis van paars-wit. Het zal niet makkelijk zijn, maar we willen tonen dat we deze mijlpaal kunnen overschrijden", aldus Dennis Moerman van Anderlecht in een voorbeschouwing.

Visualizza l' imprint del creator