RSC Anderlecht op de Heizel op zoek naar groepsfase Champions League | OneFootball

RSC Anderlecht op de Heizel op zoek naar groepsfase Champions League | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·12 settembre 2024

RSC Anderlecht op de Heizel op zoek naar groepsfase Champions League

Immagine dell'articolo:RSC Anderlecht op de Heizel op zoek naar groepsfase Champions League

De vrouwen van RSC Anderlecht staan op één dubbel duel van de groepsfase in de Champions League. De loting voor die play-offs bracht hen de Noorse kampioen Valerenga, nu is er meer nieuws over de zaak.

De vrouwen van RSC Anderlecht hebben het geflikt. Ze moesten in de Champions League in Malta gaan spelen tegen Rode Ster Belgrado en Birkirkara om een ticket voor de volgende voorronde te boeken.


OneFootball Video


Tegen Rode Ster werd met 4-1 gewonnen en tegen Birkirkara met 5-0, waardoor ze zich wisten te plaatsen voor de play-offs. Daarin zullen ze op 18/19 en 25/26 september nu de Noorse kampioen Valerenga ontmoeten.

Anderlecht wist zich nog nooit te plaatsen voor de groepsfase en dus is het nu een nieuwe kans tegen de Noren. Paars-wit speelt eerst thuis en een weekje later op bezoek bij Valerenga.

Die thuiswedstrijd zal gespeeld worden op de Heizel. Tickets voor het duel zouden amper tien euro kosten. Iedereen daarheen dus?

Pittige loting

De play-offs leverden overigens nog een paar echte krakers op. Zo moet PSG het opnemen tegen Juventus en speelt Paris FC tegen Manchester City.

De twaalf teams die zich weten te plaatsen komen samen met Barcelona, Lyon, Bayern München en Chelsea in de groepsfase terecht.

Visualizza l' imprint del creator