PSV-icoon verkiest contractverlenging boven terugkeer naar Eindhoven | OneFootball

PSV-icoon verkiest contractverlenging boven terugkeer naar Eindhoven | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·13 maggio 2024

PSV-icoon verkiest contractverlenging boven terugkeer naar Eindhoven

Immagine dell'articolo:PSV-icoon verkiest contractverlenging boven terugkeer naar Eindhoven
Immagine dell'articolo:PSV-icoon verkiest contractverlenging boven terugkeer naar Eindhoven

© IMAGO

Jeroen Zoet staat op het punt zijn contract bij Spezia te verlengen, melden Italiaanse media. De 33-jarige doelman heeft een aflopend contract bij de club uit Ligurië, maar gaat een nieuwe verbintenis die hem tot medio 2026 aan Spezia bindt. De Noord-Italianen wisten op de laatste competitiedag degradatie naar de Serie C te voorkomen.


OneFootball Video


De elfvoudig Oranje-international werd in de zomer van 2020 voor anderhalf miljoen euro overgenomen van PSV en groeide dit seizoen uit tot vaste basisspeler ten faveure van Bartlomiej Dragowski, die inmiddels verhuurd is aan Panathinaikos. De goalie stond deze voetbaljaargang 26 wedstrijden onder de lat bij Spezia en kreeg daarin 29 goals tegen. Acht keer hield hij de nul.

Zoet liet eerder nog weten open te staan voor een terugkeer naar PSV. De keeper speelde 260 wedstrijden in Eindhovense dienst en hield daarin 102 keer zijn doel schoon. Met PSV won hij drie landstitels en twee keer de Johan Cruijff Schaal. "Ik zeg zeker geen nee tegen PSV, maar ik zeg ook geen nee tegen een andere club", zei Zoet destijds tegen ESPN. "Er ligt ook nog een aanbieding van Spezia en die neem ik ook in overweging. Ik ga straks gewoon kijken wat het beste voor mijn toekomst is. Ook een terugkeer naar RKC Waalwijk sluit ik niet uit."

PSV zal waarschijnlijk komende zomer op zoek moeten naar een nieuwe doelman. De club neemt hoogstwaarschijnlijk afscheid van Joël Drommel. De 27-jarige doelman speelde dit seizoen slechts drie wedstrijden voor PSV 1 en wil weer eerste keus worden. Ook het lot van Walter Benítez is nog niet helemaal zeker. De 31-jarige Argentijn ligt nog tot medio 2025 vast, hoewel de club werk maakt van de verlenging van zijn contract.

Visualizza l' imprint del creator