Olivier Deschacht ziet dat Anderlecht nog een zeer lastig probleem heeft: "Dat is alarmerend" | OneFootball

Olivier Deschacht ziet dat Anderlecht nog een zeer lastig probleem heeft: "Dat is alarmerend" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·18 settembre 2024

Olivier Deschacht ziet dat Anderlecht nog een zeer lastig probleem heeft: "Dat is alarmerend"

Immagine dell'articolo:Olivier Deschacht ziet dat Anderlecht nog een zeer lastig probleem heeft: "Dat is alarmerend"

Anderlecht gaat momenteel door een bijzonder moeilijke situatie. Het spel is niet goed, er werd verloren tegen Genk, de coach staat onder druk. Olivier Deschacht hoopt dat het snel betert bij paars-wit.

Anderlecht leed dinsdag zijn eerste nederlaag van het seizoen tegen KRC Genk. De fans morren en de coach staat onder druk.


OneFootball Video


Maar daar houden de problemen niet op volgens Olivier Deschacht. Hij ziet dat heel wat jonge spelers geen progressie meer maken bij paars-wit.

"Ik zie dat bepaalde spelers ter plaatse trappelen", begint hij bij Sporza. "Amuzu, Sardella, Verschaeren, ... die maken geen vooruitgang meer."

"Ook Stroeykens zit meer op de bank dan hem lief is. Die jongens zijn wel de toekomst van Anderlecht. Het is alarmerend dat zij geen vooruitgang maken", stelt hij.

Volgens Deschacht krijgen ze het nodige vertrouwen wel van Riemer, maar moet hij het tactisch beter aanpakken. "Ik denk dat hij die jongens wel veel vertrouwen geeft. Maar je moet ze ook wel op de juiste plaats zetten en goeie tactische richtlijnen meegeven, zodat ze beter tot hun recht komen en ook beter gaan voetballen."

Visualizza l' imprint del creator