Manchester United en Erik ten Hag reserveren 125 miljoen voor komst sterspeler | OneFootball

Manchester United en Erik ten Hag reserveren 125 miljoen voor komst sterspeler | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·25 settembre 2024

Manchester United en Erik ten Hag reserveren 125 miljoen voor komst sterspeler

Immagine dell'articolo:Manchester United en Erik ten Hag reserveren 125 miljoen voor komst sterspeler
Immagine dell'articolo:Manchester United en Erik ten Hag reserveren 125 miljoen voor komst sterspeler

© IMAGO

Manchester United werkt aan de komst van Nicolò Barella, schrijven Engelse media. De middenvelder van Inter beschikt over een torenhoog prijskaartje, wat Manchester United en Erik ten Hag naar verluidt niet zo afschrikken. De Engelse grootmacht wil de reorganisatie binnen de selectie komende transferperiode namelijk in een stroomversnelling zetten.


OneFootball Video


Manchester United is dan ook van plan om 125 miljoen euro uit te geven aan de komst van Barella. Volgens Engelse media bereidt United een deal voor in 2025, waarbij de club een transferbedrag van ongeveer 75 miljoen euro voor de middenvelder wil bieden. Daarnaast zou Barella tien miljoen per jaar over vijf jaar willen verdienen, wat het totale bedrag op 125 miljoen euro brengt.

Barella staat bekend als een van de beste box-to-box middenvelders in Europa en United ziet hem als de sleutel om hun middenveld naar een hoger niveau te tillen. Toch lijkt de kans op succes klein, aangezien Barella recent een nieuw contract bij Inter tekende tot 2029. De Italiaan heeft een sterke band met Inter en het is onwaarschijnlijk dat hij de club snel zal verlaten. Eerdere interesse van Chelsea en Manchester City werd al afgewezen door zowel de club als de speler. Barella heeft sinds zijn komst naar Inter in 2019 een belangrijke rol gespeeld in hun successen, waaronder twee Scudetto's.

Barella speelde ook een belangrijke rol in Inter's succes in de Champions League en werd genomineerd voor de Ballon d'Or in 2023. Met 240 wedstrijden en 23 doelpunten voor Inter, en 57 caps voor Italië, blijft hij een van de meest gewilde middenvelders. Hoewel United bereid is ver te gaan voor Barella, lijkt een vertrek van de 27-jarige speler, die zijn carrière waarschijnlijk bij Inter wil afsluiten, onwaarschijnlijk.

Visualizza l' imprint del creator