Liverpool-fans smullen ontzettend van legendarisch moment van Arne Slot tegen Ajax | OneFootball

Liverpool-fans smullen ontzettend van legendarisch moment van Arne Slot tegen Ajax | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·22 maggio 2024

Liverpool-fans smullen ontzettend van legendarisch moment van Arne Slot tegen Ajax

Immagine dell'articolo:Liverpool-fans smullen ontzettend van legendarisch moment van Arne Slot tegen Ajax

Liverpool maakte de komst van Arne Slot maandag definitief wereldkundig. Fans van de Engelse grootmacht graven na de bekendmaking van zijn komst in het verleden van de trainer en smullen massaal van een bekend moment van Slot als coach van Feyenoord tegen Ajax.

LFC Transfer Room, met ruim 325.000 volgers op X een van de grootste Liverpool gerelateerde accounts op social media, plaatst deze week op X een filmpje van de Klassieker van twee jaar geleden tussen Ajax en Feyenoord. Het betreft een bekend fragment waarbij toenmalig Ajax-speler Antony in de blessuretijd van de wedstrijd met veel theater buiten de lijnen naar de grond ging.


OneFootball Video


Ajax leidde op dat moment met 3-2 en Antony zag bij die tussenstand zijn kans schoon om wat tijd te rekken. De intentie van de Braziliaanse aanvaller, tegenwoordig in Engeland actief voor Liverpools aartsrivaal Manchester United, was dusdanig opzichtig dat Slot zijn lach niet kon inhouden. Toen Antony vervolgens ook nog eens met zijn tweede gele kaart van het veld werd gestuurd door scheidsrechter Danny Makkelie, hield Slot het al helemaal niet meer en barstte hij in lachen uit.

“Ik denk dat ik nu al van Arne Slot houd. This killed me”, schrijft LFC Transfer Room bij de video. De video wordt massaal omarm door fans van Liverpool. In iets meer dan 24 uur is de video al 600.000 keer bekeken en genereerden deze al meer dan 600 likes.

Visualizza l' imprint del creator