Komt u zaterdag naar Gent - Lille in voorbereiding op Super League? | OneFootball

Komt u zaterdag naar Gent - Lille in voorbereiding op Super League? | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·23 agosto 2024

Komt u zaterdag naar Gent - Lille in voorbereiding op Super League?

Immagine dell'articolo:Komt u zaterdag naar Gent - Lille in voorbereiding op Super League?

De KAA Gent Ladies lijken stilaan klaar voor het nieuwe seizoen. De voorbereiding is zelfs al bijna achter de rug. Na heel wat oefenwedstrijden staat er nog een echte galawedstrijd op het programma.

Net zoals andere jaren werd ook dit jaar de Gentse ploeg voorgesteld op de Gentse Feesten. Daarna was het voor echt en werden nu dus een aantal trainingen ingelast én ook een flink aantal oefenwedstrijden met oog op de Super League.


OneFootball Video


Op 30 augustus beginnen de Buffalo's eraan tegen de KRC Genk Ladies, meteen een belangrijk duel in de strijd om de top-4 en play-off 1. Daarna zijn er duels op bezoek bij Zulte Waregem en Westerlo, dus een goede start is zeker mogelijk.

Galawedstrijd tegen Lille

Het oefenprogramma was zeker pittig te noemen. Er stonden onder meer oefenwedstrijden tegen het Nederlandse AZ Alkmaar op het programma, maar ook Bredene kwam over de vloer. Zeker tegen AZ Alkmaar werd een knappe zege geboekt.

De wedstrijd tegen Lille is de afsluiter van de voorbereiding. Die wedstrijd wordt gezien als een echte galawedstrijd. En dus willen de KAA Gent Ladies voor dat duel de supporters zeker en vast graag op post hebben.

Wil u ook komen? Dat kan, in de Chillax Arena op 24 augustus. Daarna gaat het in de laatste rechte lijn richting start van de competitie. U komt toch ook? Wij houden u alvast op de hoogte in het nieuwe seizoen.

Visualizza l' imprint del creator