Johan Bakayoko kan zéér verrassende overstap naar Midden-Oosten maken | OneFootball

Johan Bakayoko kan zéér verrassende overstap naar Midden-Oosten maken | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·8 luglio 2024

Johan Bakayoko kan zéér verrassende overstap naar Midden-Oosten maken

Immagine dell'articolo:Johan Bakayoko kan zéér verrassende overstap naar Midden-Oosten maken
Immagine dell'articolo:Johan Bakayoko kan zéér verrassende overstap naar Midden-Oosten maken

© IMAGO

Johan Bakayoko staat in de belangstelling van het Saoedische Al-Hilal, meldt transferjournalist Gianluigi Longari. De aanvaller was afgelopen seizoen een van de sterspelers van PSV en geniet ook interesse van meerdere topclubs binnen Europa. Ook in het Midden-Oosten ligt nu een lucratieve aanbieding klaar voor de 21-jarige Belg.


OneFootball Video


Longari schrijft zelf dat er ook interesse vanuit de Premier League is. Eerder zijn onder meer Arsenal en het Liverpool van Arne Slot in verband gebracht met de vleugelspeler. Ook Juventus, Bayern München en Borussia Dortmund zijn genoemd als mogelijke bestemmingen.

Rik Elfrink laat via X weten dat hij niet verwacht dat Bakayoko de verrassende transfer gaat maken. "Johan Bakayoko gaat niet naar Al-Hilal, een club die elders wordt gekoppeld aan hem, maar keert - bijzondere omstandigheden uitgezonderd - op 15 juli terug bij het trainingskamp van PSV in Duitsland", zo schrijft de PSV-watcher.

Hoewel Bakayoko, die deel uitmaakt van de Belgische EK-selectie, continu in verband gebracht wordt met een transfer, heeft de aanvaller zelf niet per se een vertrekwens. "Ik heb nooit gezegd dat ik bij PSV wil vertrekken. Dat hebben anderen in mijn plaats gedaan. Als er iets komt, moet je nadenken, maar dat is nu niet het moment. Ik zit hier niet aan een transfer te denken, wel aan hoe ik hier mijn best kan doen”, zei hij tijdens een persconferentie op het EK.

De 21-jarige buitenspeler, vorig seizoen in 48 wedstrijden goed voor zowel 14 doelpunten als 14 assists, heeft nog een contract tot medio 2026 in Eindhoven. In Eindhoven trok men onlangs een mogelijke opvolger aan in de persoon van Couhaib Driouech. De buitenspeler stond al sinds januari in de belangstelling van PSV, maar destijds ketste een transfer af. Zondag maakten de Eindhovenaren de komst van de buitenspeler alsnog officieel: hij komt voor naar verluidt ongeveer 3,5 miljoen euro over van Excelsior.

Visualizza l' imprint del creator