"Ik heb er wat mensen over gesproken, maar ze zijn wel laaiend enthousiast" | OneFootball

"Ik heb er wat mensen over gesproken, maar ze zijn wel laaiend enthousiast" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·18 ottobre 2024

"Ik heb er wat mensen over gesproken, maar ze zijn wel laaiend enthousiast"

Immagine dell'articolo:"Ik heb er wat mensen over gesproken, maar ze zijn wel laaiend enthousiast"

Enorm veel spelers van Feyenoord zijn verhuurd aan andere clubs, maar bij veel is het nog maar de vraag wie het eerste elftal in de toekomst zal halen. De twee talentvolle krachten bij Heracles Almelo lijken in ieder geval wel kans te maken. In de verdediging maakt Mimeirhel Benita een goede indruk, maar iets aanvallender valt Shiloh 't Zand ook op bij de mensen binnen Feyenoord.

"Ik zie die Shiloh ’t Zand bij Heracles spelen en ik heb er ook wel wat mensen over gesproken, maar ze zijn wel laaiend enthousiast", vertelt Martijn Krabbendam in zijn podcast op VI Pro. 'T Zand begon dit seizoen vanaf de eerste wedstrijd al in de basis en krijgt volop het vertrouwen in Almelo. "Ze zien in hem wel de opvolger van Timber, als hij de komende zomer vertrekt. Hij is ook zo’n type speler."


OneFootball Video


Net als Timber is 'T Zand ook fysiek sterk en weet hij altijd waar hij de bal kwijt kan. "B
ij Dordrecht deed hij het al goed. Inhoud creëren lukt hem nu ook wel, want ik zie hem van box tot box lopen. Echt een goede speler. Als hij bij Feyenoord komt, heeft hij een jaartje Eredivisie in de benen, betere spelers om zich heen en dan heeft hij ook de inhoud. Ik ben heel nieuwsgierig hoe dat gaat."

Transferwindow

In januari krijgt Feyenoord, met een nieuw managementteam, opnieuw de kans om de selectie te versterken op diverse posities. Of er prioriteiten zijn? "Achterin is het wel goed voor elkaar. Hartman komt natuurlijk ook terug. Ik vermoed op het middenveld of voorin, maar dan moeten er ook wat spelers weg. Misschien gaan ze Ivanusec nog verhuren", vertelt Krabbendam.

Visualizza l' imprint del creator