Hélène Hendriks krijgt enorme veeg uit de pan bij Vandaag Inside | OneFootball

Hélène Hendriks krijgt enorme veeg uit de pan bij Vandaag Inside | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·15 ottobre 2024

Hélène Hendriks krijgt enorme veeg uit de pan bij Vandaag Inside

Immagine dell'articolo:Hélène Hendriks krijgt enorme veeg uit de pan bij Vandaag Inside

Hélène Hendriks krijgt een veeg uit de pan van Johan Derksen. De presentatrice van De Oranjezondag beging een flinke misser met haar grap over ‘de echte vader van André Hazes junior’, zo vindt Derksen. Zelf heeft Hendriks al contact opgenomen met Hazes om te zeggen dat ze achteraf baalt van de grap.

Hendriks kondigde zondagavond aan de ‘echte vader’ van André Hazes junior te zullen onthullen. Het bleek een grap: op basis van een uit de context gehaald oud interview ‘onthulde’ ze dat John de Wolf de echte vader is van de zanger. Het kwam haar op de nodige kritiek te staan van kijkers en ook Derksen is bij Vandaag Inside niet te spreken over de actie.


OneFootball Video


"Wat Hélène met André Hazes deed, vond ik helemaal niet grappig”, zegt Derksen, die bijval krijgt van René van der Gijp. “Natuurlijk is dat niet grappig.” Derksen noemt de grap ‘ongepast’ en ‘onbeschaafd’. Presentator Wilfred Genee haakt in: “Het stomme was dat ze er zo vaak op terugkwam, waardoor je kon gaan denken dat ze het meende.”

Genee, die Hendriks goed kent, zei dat de presentatrice ‘er wel mee zit’. “Ze vond het niet zo’n gelukkige grap.” Hendriks zei er maandag zelf over tegen De Telegraaf: “Als ik het zelf achteraf bekijk, is het niet de meest geslaagde grap geweest.” Maandagavond reageerde ze ook via Instagram. “Het was inderdaad echt echt echt niet goed! Heb ik André natuurlijk laten weten”, schreef ze.

Genee greep de discussie ook aan om een grap te maken, door op te staan en een camera op te zoeken om de kijkers thuis toe te spreken. Het was een parodie op de talkshow van collega-presentator Tijs van den Brink. Lees meer over die actie van Genee in dit artikel.

Visualizza l' imprint del creator