Hannah Eurlings heeft eerste goaltjes beet na moeilijke maanden en legt het uit | OneFootball

Hannah Eurlings heeft eerste goaltjes beet na moeilijke maanden en legt het uit | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·16 settembre 2024

Hannah Eurlings heeft eerste goaltjes beet na moeilijke maanden en legt het uit

Immagine dell'articolo:Hannah Eurlings heeft eerste goaltjes beet na moeilijke maanden en legt het uit

RSC Anderlecht speelde dit weekend niet tegen Standard Fémina om zich voor te bereiden op de Champions League tegen Valerenga. OH Leuven - het derde topteam in de Super League - won wél en staat zo met 9 op 9 te pronken.

De Leuvenaars konden gaan profiteren van het puntenverlies van Gent én van het feit dat Standard en Anderlecht niet speelden om alleen leider te gaan worden in de Super League.


OneFootball Video


Hannah Eurlings scoort twee keer

Dat zou ook lukken. Met dank aan onder meer Hannah Eurlings, die vlak voor rust voor de 1-0 zorgde. De heldin van de avond zette in het slot van de wedstrijd ook het orgelpunt, tussendoor had ook Jeslynn Petronella Kuijpers de netten doen trillen.

Door de 3-0 zege tegen Genk heeft OH Leuven nu 9 op 9. Daarmee staan ze helemaal alleen op kop voorlopig. Tot vreugde ook van de grote heldin van de namiddag Hannah Eurlings.

Negen op negen voor OH Leuven

“Eindelijk heb ik mijn doelpuntjes beet. Na een lange voorbereiding, waarin ik mezelf volledig heb gegeven, snakte ik naar dat goaltje", aldus Eurlings in een reactie bij Het Nieuwsblad.

"We hebben zeker nog werkpunten. Maar: deze 9 op 9 pakken ze ons niet meer af. De komende twee verplaatsingen naar Gent en Zulte Waregem zullen evenmin makkelijk worden."

Visualizza l' imprint del creator