Francesco Farioli scoort nú al punten bij Ajax-fans: oefenmeester duikt op bij jeugdwedstrijd | OneFootball

Francesco Farioli scoort nú al punten bij Ajax-fans: oefenmeester duikt op bij jeugdwedstrijd | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·25 maggio 2024

Francesco Farioli scoort nú al punten bij Ajax-fans: oefenmeester duikt op bij jeugdwedstrijd

Immagine dell'articolo:Francesco Farioli scoort nú al punten bij Ajax-fans: oefenmeester duikt op bij jeugdwedstrijd

Francesco Farioli is aandachtig toeschouwer bij de bekerfinale tussen Ajax Onder 17 en ADO Den Haag Onder 17. Samen met Dave Vos, Kelvin de Lang en Marijn Beuker bekijkt de nieuwe oefenmeester van de Amsterdamse hoofdmacht naar de wedstrijd van de jeugdige ploeg. Fans van Ajax zijn content met de aanwezigheid van de Italiaan.

Farioli werd donderdagavond officieel gepresenteerd bij Ajax als nieuwe trainer. De pas 35-jarige Italiaan moet de Amsterdamse crisisclub weer terug naar de top helpen. Hoewel het contract van Farioli bij Ajax officieel pas op 11 juni ingaat, is de trainer nú al druk bezig met zijn nieuwe job.


OneFootball Video


Met zijn aanwezigheid bij de KNVB Bekerfinale scoort Farioli punten bij de aanhang van de Amsterdammers. Op X klinken veel positieve reacties van mensen die Ajax een warm hart toedragen. Het is niet duidelijk hoe lang Farioli al aan het kijken is, maar het lijkt er bijna op dat de spelers van Ajax Onder 17 zenuwachtig zijn geworden. De ploeg stond bij rust al met 4-0 voor. Die score werd door ADO verkleind naar 4-3, maar inmiddels heeft Ajax de marge alweer naar twee gebracht.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

Visualizza l' imprint del creator