'Feyenoord wil contract Kraaijeveld verlengen' | OneFootball

'Feyenoord wil contract Kraaijeveld verlengen' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·8 ottobre 2024

'Feyenoord wil contract Kraaijeveld verlengen'

Immagine dell'articolo:'Feyenoord wil contract Kraaijeveld verlengen'

Thijs Kraaijeveld maakt een uitstekende indruk in de jeugdopleiding van Feyenoord. De Rotterdammers willen de talentvolle middenvelder dan ook langer aan zich binden. Kraaijeveld zijn huidige contract loopt tot medio 2025 en de gesprekken over het openbreken en verlengen van zijn huidige contract zijn inmiddels in volle gang. Dit meldt 1908.nl.

In de zomer van 2022 tekende Kraaijeveld zijn eerste profcontract bij Feyenoord. Rini Coolen, toenmalig Head of Academy van Feyenoord, was lovend over zijn kwaliteiten: "Thijs is een fysiek sterke middenvelder met een uitstekend loopvermogen en een goede traptechniek. Daarnaast is hij inzetbaar op meerdere posities op het middenveld. We zijn erg tevreden over zijn ontwikkeling en vinden het mooi dat hij nog minimaal drie jaar bij ons blijft."


OneFootball Video


Kraaijeveld is sinds het seizoen 2016-2017 actief binnen de Feyenoord Academy. De rechtspoot kwam het afgelopen seizoen uit voor Feyenoord Onder 18 en speelt inmiddels zijn wedstrijden voor Onder 19. Kraaijeveld deed ook een half uur mee in de Youth League-wedstrijd tegen Girona FC. Tegen Bayer Leverkusen was de middenvelder niet inzetbaar vanwege een meniscusblessure.

Kraaijeveld heeft recent al aan het eerste elftal van Feyenoord mogen ruiken. De toen 16-jarige middenvelder mocht van trainer Arne Slot mee op trainingskamp naar Marbella. Vanwege regelgeving van de UEFA is het op deze leeftijd mogelijk om een contract te verlengen voor maximaal drie seizoenen. De verwachtingen zijn dan ook dat de Rotterdammers hierop inzetten.

Visualizza l' imprint del creator