EK-droom Hancko in duigen na twee snelle tegentreffers | OneFootball

EK-droom Hancko in duigen na twee snelle tegentreffers | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·30 giugno 2024

EK-droom Hancko in duigen na twee snelle tegentreffers

Immagine dell'articolo:EK-droom Hancko in duigen na twee snelle tegentreffers

David Hancko was dichtbij de kwartfinales van het EK met Slowakije. De Slowaken kregen in de blessuretijd van de reguliere speeltijd de gelijkmaker om de oren door een schitterende omhaal van Jude Bellingham. In de verlenging scoorde Harry Kane het winnende doelpunt.

Ondanks een magere indruk tijdens de groepsfase van het toernooi was de ploeg van Gareth Southgate met sterren als Phil Foden en Harry Kane de topfavoriet. Het was echter Slowakije dat uitstekend aan de achtste finale begon. Diverse keren werd het doel van Jordan Pickford in de eerste helft onder vuur genomen.


OneFootball Video


Hancko was na vijf minuten dichtbij een treffer. De linksback kwam uitstekend op en had een goede mogelijkheid om de score te openen. Zijn poging ging echter voorlangs. Na iets meer dan twintig minuten schoot Ivan Schranz wel raak en maakte het enige doelpunt van de wedstrijd.

Engeland drong aan en had met een balbezitpercentage van 75% het veldoverwicht. Toch duurde het tot de blessuretijd en een fraaie ingeving van de Real Madrid-middenvelder totdat de gelijkmaker in het net lag. De Slowaken waren gebroken en direct na de start van de verlenging bracht Harry Kane de genadeklap. De Engelsen spelen nu tegen Zwitserland in de kwartfinales.

Voor Hancko zit het toernooi erop. De verdediger van Feyenoord kan nu zijn vakantie gaan boeken. De Rotterdammers starten maandag met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar de internationals sluiten later aan. Het is nog niet bekend wanneer de ploeg van trainer Brian Priske helemaal compleet is en de internationals gaan instromen.

Visualizza l' imprint del creator