Draws in Challenger Pro League: gigantische misser kost Lokeren-Temse zege, Lommel en Lierse winnen ook niet | OneFootball

Draws in Challenger Pro League: gigantische misser kost Lokeren-Temse zege, Lommel en Lierse winnen ook niet | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·28 settembre 2024

Draws in Challenger Pro League: gigantische misser kost Lokeren-Temse zege, Lommel en Lierse winnen ook niet

Immagine dell'articolo:Draws in Challenger Pro League: gigantische misser kost Lokeren-Temse zege, Lommel en Lierse winnen ook niet

Er stonden vanavond nog enkele interessante duels op het menu in de Challenger Pro League. Lommel en Lierse speelden 1-1 gelijk, Lokeren-Temse liet de zege liggen tegen het geplaagde Deinze.

Dankzij een overwinning eerder op de avond tegen Beveren had Club NXT zich al bij het kransje clubs met negen punten geschaard. Bij die ploegen ook Lommel en Lierse, maar deze teams moesten dus nog in actie komen in een onderling duel. Het eerste offensief kwam van Lommel. Peersman hield Lierse met een drietal reddingen overeind, de poging van Rosa werd van de lijn gehaald.


OneFootball Video


Wie zelf de kansen niet afmaakt, moet vrezen voor het deksel op de neus. Met de rust in zicht ging de bal aan de andere kant op de stip wegens handspel van Wouters. Bryan Adinany zette de elfmeter om. In de tweede helft waren er minder kansen, maar even voorbij het uur slaagde de thuisploeg er wel in om langszij te komen.

Salah scoort ... voor Lommel

Salah - goede naam - hing de bordjes in evenwicht na een knappe actie. In de slotfase stelde Kébé Peersman nog een keertje op de proef, maar die had wel een hele goede dag. Zo kunnen beide ploegen een puntje toevoegen aan hun totaal. Lommel en Lierse benen zo Zulte Waregem bij. Essevee heeft wel een match minder gespeeld.

In het streekduel tussen Lokeren-Temse en Deinze ontving een team met sportieve problemen een ploeg met extrasportieve problemen. Deinze controleerde ondanks de financiële zorgen het eerste uur, weliswaar zonder naar doel te schieten. Zo is het moeilijk scoren en in het slot deed Lokeren-Temse de bezoekers zelfs nog bibberen.

In de extra tijd schoot Vervaque nog een afvallende bal naast een leeg doel. Geen eerste overwinning dus voor Lokeren-Temse.

Visualizza l' imprint del creator