''Dit Feyenoord verbaast ons elke week weer'' | OneFootball

''Dit Feyenoord verbaast ons elke week weer'' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·28 settembre 2024

''Dit Feyenoord verbaast ons elke week weer''

Immagine dell'articolo:''Dit Feyenoord verbaast ons elke week weer''

Feyenoord heeft een matige eerste helft achter de rug tegen NEC Nijmegen. De Rotterdammers hebben veel balbezit maar weten amper grote kansen te creëren. Analisten Kees Kwakman en Mario Been laten hun licht schijnen op het spel van de ploeg van trainer Brian Priske.

"Dit Feyenoord verbaast ons elke week weer", begint Been. "Als Beelen dan ook al dit soort fouten gaat maken... Je vraag je of hij daar gecoacht moet worden. Hansen loopt bij Smal helemaal weg, misschien moet iemand dan aangeven bij Beelen dat hij eraan komt. Ik weet niet of dat gebeurd is, dat horen wij niet. Alleen Beelen wist het in ieder geval niet."


OneFootball Video


Timon Wellenreuther had bij het tegendoelpunt misschien meer kunnen doen, zo stelt Been. "Ik vind dat de bal er weer te makkelijk in gaat. De roep om Bijlow is wekelijks aan de gang, natuurlijk. Wellenreuther heeft al een paar van dit soort momenten gehad en dan ontstaat er weer discussie. Vorige week heb ik gezegd dat ik verwacht dat het niet al te lang meer gaat duren. Dit soort makkelijke goals helpen Wellenreuther niet."

Ayase Ueda

"Ik vond Ueda eigenlijk goed beginnen", reageert Kwakman. "Als aanspeelpunt fungeerde hij goed een aantal keer. Het eerste halfuur kwam hij veel in het spel voor. Feyenoord begon goed aan de wedstrijd. De laatste maanden heb ik het meevoetballen van Gimenez echt gemist. Ueda was als aanspeelpunt goed. Ook al maak je geen goals, dan moet je belangrijk zijn voor je team. Hij staat stevig op zijn benen. Eigenlijk laat hij Feyenoord makkelijker voetballen."

Ueda had een grote kans door de bal goed aan te nemen en uit de draai te schieten, maar de doelman kon keren. In de eerste helft had de Japanner nog een grote mogelijkheid. "Hij moest net even te ver strekken waardoor hij net te laat was. Osman had nog een paar acties, maar verder was het heel weinig. NEC heeft drie balcontacten in de zestien van Feyenoord en een goal. Het is ook een mirakel dat NEC voor staat."

Visualizza l' imprint del creator