De zes spelers die deze week kunnen vertrekken bij Feyenoord | OneFootball

De zes spelers die deze week kunnen vertrekken bij Feyenoord | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·20 agosto 2024

De zes spelers die deze week kunnen vertrekken bij Feyenoord

Immagine dell'articolo:De zes spelers die deze week kunnen vertrekken bij Feyenoord
Immagine dell'articolo:De zes spelers die deze week kunnen vertrekken bij Feyenoord

© IMAGO

Met nog twee weken tot de transferdeadline nadert de ontknoping van een roerige periode bij Feyenoord. De Rotterdammers namen deze zomer afscheid van spelers als Mats Wieffer en Yankuba Minteh, maar echte grote aanwinsten bleven tot op heden uit. De verwachting is dan ook dat er de komende twee weken nog een aantal spelers zullen vertrekken bij Feyenoord, die een stap hogerop kunnen maken ofwel elders minuten mogen maken. Deze zes spelers kunnen nog deze week vertrekken.


OneFootball Video


De kans is nog altijd aanwezig dat David Hancko bezig is aan zijn laatste weken in dienst van Feyenoord. De centrale verdediger staat in de nadrukkelijke belangstelling van Atlético Madrid, dat maar niet wil voldoen aan de wensen van Feyenoord. De Rotterdammers vragen minstens 35 miljoen euro, maar daar wil Atlético niet aan beginnen. Spaanse media schrijven echter dat de topclub een allerlaatste bod aan het voorbereiden is, waardoor het vertrek van Hancko zomaar van de grond kan komen.

Een andere sterspeler die De Kuip achter zich kan laten is Lutsharel Geertruida. De rechtsback annex centrale verdediger wordt genoemd bij Aston Villa, dat zijn komst op korte termijn hoopt te realiseren. Daarnaast zouden meerdere Engelse topclubs afgelopen weekend op de tribune hebben gezeten bij de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Feyenoord (1-5) om de verrichtingen van Geertruida aan het werk te zien.

Marcus Pedersen staat ook op de nominatie om te vertrekken uit De Kuip. De rechtsback komt niet in de plannen van Brian Priske voor en heeft nog twee weken om een nieuwe club te vinden. Fabrizio Romano meldt dinsdag op X dat Pedersen in gesprek is met Torino over een mogelijke samenwerking. Voor de rechtsback zou een dergelijke transfer een terugkeer naar de Serie A betekenen nadat hij afgelopen seizoen al voor Sassuolo in Italië speelde.

Een andere speler die deze zomer naar Italië kan verkassen, is Antoni Milambo. Lazio heeft zijn pijlen gericht op de jeugdinternational. De middenvelder van Feyenoord wordt gezien als een talent voor de toekomst en zou een bedrag van vijftien miljoen euro moeten kosten. De club uit Rome overweegt om een ruildeal voor te stellen bij Feyenoord door Gustav Isaksen in de onderhandelingen te betrekken.

Santiago Giménez is op de radar verschenen bij Nottingham Forest, dat een eerste bod van 25 miljoen euro resoluut afgewezen zag worden door Feyenoord. Volgens De Telegraaf wil de Rotterdamse clubleiding meer geld zien en komt het openingsbod van de Engelse laagvlieger niet in de buurt van de veertig miljoen euro die Feyenoord verlangt. Aangezien de Mexicaanse aanvaller al langer op de radar staat van clubs uit het buitenland, is het niet ondenkbaar dat Nottingham Forest besluit om snel door te pakken deze week en Giménez uit handen te houden van de concurrentie.

De laatste speler die mogelijk deze week nog vertrekt bij Feyenoord is Patrik Wålemark. De aanvaller is inmiddels in Zweden om daar een transfer af te wachten. 1908.nl meldde dat de interesse in Wålemark enorm is en dat de aanvaller in afwachting is van een concrete toenadering. Wålemark en zijn management zet bij een transfer in op een club net onder het niveau van Feyenoord. De 22-jarige buitenspeler wil zich graag weer in de kijker spelen van bondscoach en Feyenoord-icoon Jon Dahl Tomasson, maar weet dat hij daarvoor eerst aan spelen moet gaan toekomen.

Visualizza l' imprint del creator