‘De Bruyne mondeling akkoord over transfer en staat voor vertrek naar Midden-Oosten’ | OneFootball

‘De Bruyne mondeling akkoord over transfer en staat voor vertrek naar Midden-Oosten’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·4 luglio 2024

‘De Bruyne mondeling akkoord over transfer en staat voor vertrek naar Midden-Oosten’

Immagine dell'articolo:‘De Bruyne mondeling akkoord over transfer en staat voor vertrek naar Midden-Oosten’

Kevin De Bruyne staat voor een vertrek bij Manchester City. De Belg, die in Engeland nog een contract voor een jaar heeft, zou mondeling akkoord zijn met Al Ittihad uit Saoedi-Arabië, zo meldt transferjournalist Rudy Galetti.

Volgens de journalist hebben vertegenwoordigers van het Saoedische staatsinvesteringsfonds PIF en vertegenwoordigers van Al Ittihad gesproken met De Bruyne. De Belg, die maandag werd uitgeschakeld op het Europees Kampioenschap met zijn land, zou open staan voor een stap naar het Midden-Oosten en heeft zijn goedkeuring gegeven voor de transfer naar de club van Karim Benzema, Fabinho en N’Golo Kanté.


OneFootball Video


Op dit moment ligt de bal dus bij de clubs. Galetti weet dat Manchester City, waar De Bruyne nog een contract voor een jaar heeft, ervoor openstaat de middenvelder te laten gaan. Mocht het daadwerkelijk tot een transfer komen, is dat het einde van een tijdperk. De Bruyne maakte in de zomer van 2015 de overstap van Wolfsburg naar Manchester City. Daar wist hij alles te winnen wat er te winnen valt. Zo kroonde hij zich zes keer tot landskampioen van Engeland en won hij in 2022/23 de Champions League.

Visualizza l' imprint del creator