David Hancko en Atlético Madrid akkoord over contract tot medio 2029 | OneFootball

David Hancko en Atlético Madrid akkoord over contract tot medio 2029 | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FootballTransfers.com

FootballTransfers.com

·21 agosto 2024

David Hancko en Atlético Madrid akkoord over contract tot medio 2029

Immagine dell'articolo:David Hancko en Atlético Madrid akkoord over contract tot medio 2029
Immagine dell'articolo:David Hancko en Atlético Madrid akkoord over contract tot medio 2029

© IMAGO

Feyenoord heeft een allerlaatste bod van Atlético Madrid ontvangen op David Hancko. De Spaanse topclub wil de Slowaakse verdediger maar wat graag aan de selectie toevoegen, maar is niet bereid om aan de vraagprijs van Feyenoord te voldoen. Spaanse media schrijven dat Atlético Madrid nu een laatste poging heeft gedaan om Hancko alsnog los te weken bij Feyenoord. Nicolò Schira meldt op X dat de club uit Spanje al een akkoord heeft bereikt met de verdediger over een contract tot medio 2029.


OneFootball Video


De Rotterdammers hanteren al enige tijd een vraagprijs van minimaal 35 miljoen euro voor Hancko, die zelf wel graag de overstap naar Atlético Madrid wil maken. De Slowaak heeft echter ook aangegeven dat hij zich voorlopig op Feyenoord wil richten en zijn zaakwaarnemer het werk wil laten doen. Met een laatste bod ter waarde van dertig miljoen euro komt Atlético Madrid toch al aardig in de buurt van de vraagprijs van Feyenoord.

Het bod van Atlético Madrid kent geen bonussen, maar voldoet wel aan de betalingseisen van Feyenoord, melden Spaanse media. Atlético kwam in juni met een openingsbod van twintig miljoen euro voor Hancko, dat door Feyenoord meteen van tafel werd geveegd. De Madrilenen verhoogden het bod daarna tot 25 miljoen euro, dat door bonussen in de buurt kan komen van de Rotterdamse vraagprijs. Ook dat bod is door de clubleiding van Feyenoord echter geweigerd.

Atlético heeft deze zomer al meer dan 180 miljoen euro uitgegeven aan de komst van Julián Alvarez (Manchester City), Robin Le Normand (Real Sociedad), Alexander Sørloth (Villarreal) en Conor Gallagher (Chelsea). Desondanks heeft de Spaanse topclub het dossier rond de positie links centraal achterin nog niet kunnen oplossen.

Hancko, die nog tot medio 2028 vastligt in De Kuip, sprak eerder in gesprek met RTV Rijnmond zijn vertrekwens uit. "Iedereen weet hoeveel ik van Feyenoord hou. Wat ik heb bereikt in twee jaar, met de Champions League en het kampioenschap, zijn herinneringen die ik nooit zal vergeten. Aan de andere kant wil je als sportman altijd vooruitkijken. Bij Sparta Praag zat ik ook in een vergelijkbare situatie. Ik hield van de club en het voelde als thuis, maar ik maakte de stap naar Feyenoord."

Visualizza l' imprint del creator