'Brighton en Feyenoord volop in onderhandeling' | OneFootball

'Brighton en Feyenoord volop in onderhandeling' | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·26 giugno 2024

'Brighton en Feyenoord volop in onderhandeling'

Immagine dell'articolo:'Brighton en Feyenoord volop in onderhandeling'

Feyenoord heeft meerdere aanbiedingen ontvangen van Brighton & Hove Albion FC. Beide clubs zijn volop in onderhandeling en de verwachtingen zijn dan ook dat Mats Wieffer niet meer te behouden is voor de Rotterdammers. Dit meldt 1908.nl.

Feyenoord verlangt een bedrag van dertig miljoen pond voor Wieffer. De middenvelder heeft een doorlopend contract in De Kuip en heeft daarbij goed weten te presteren in de Champions League en tijdens wedstrijden van het Nederlands Elftal.


OneFootball Video


Brighton zit momenteel nog enkele miljoenen onder de vraagprijs. Feyenoord houdt rekening met een akkoord en heeft een jonge vervanger uit het buitenland op het oog. Wanneer Wieffer verkocht wordt, dan kan de stadsclub direct doorpakken. Wieffer is net terug van vakantie en wacht de ontwikkelingen rustig af.

Excelsior hoopt ongetwijfeld op een spoedige deal tussen Feyenoord en de club uit de Premier League. De Kralingers hebben namelijk in de zomer van 2022 een doorverkooppercentage bedongen van vijftien procent. De 24-jarige Wieffer kwam voor een bedrag van iets meer dan een half miljoen euro over naar De Kuip.

Visualizza l' imprint del creator