Boëtius: "Het is zeker weten een droom en liever gisteren dan morgen" | OneFootball

Boëtius: "Het is zeker weten een droom en liever gisteren dan morgen" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·18 ottobre 2024

Boëtius: "Het is zeker weten een droom en liever gisteren dan morgen"

Immagine dell'articolo:Boëtius: "Het is zeker weten een droom en liever gisteren dan morgen"

Jean-Paul Boëtius traint sinds vandaag mee bij Feyenoord Onder 21 en kan zodoende zijn conditie op peil houden terwijl hij zoekt naar een nieuwe club. Brian Priske wilde niets kwijt over een mogelijk contract, maar de middenvelder zelf laat heel duidelijk weten dat hij hoopt op meer.

"Ik heb in eerste instantie een belletje gepleegd en aan John de Wolf gevraagd of hij met me mee kon denken", vertelt Boëtius na afloop van de eerste groepstraining. "Dat heeft hij gedaan in de zin van dat ik nu met Jong Feyenoord aan de slag kan in groepsverband om mezelf fit te houden."


OneFootball Video


"Voor de ziekte en na de ziekte hield ik me al fit, maar nu ben ik hier in groepsverband om de volgende stap te maken. Het is fijn omdat je aan andere trainingsvormen kan meedoen. Denk aan positiespel of partijtjes met vijf tegen vijf. Maar dat neemt niet weg dat mijn individuele trainingen ook goed zijn geweest voor mijn ontwikkeling."

Voor Boëtius is het ook een bijzondere situatie dat hij kan meetrainen met een groep talenten die een stuk jonger zijn. "Ik ben nog nooit de oudste speler geweest binnen een groep. Dus nu is dat iets serieuzer en kan je het in een rol vertellen met dingen die je hebt meegemaakt. Dat is ook weer een nieuw proces. Ik ben hongerig en gierig om weer een de slag te gaan en mijn lichaam wil nog een paar jaartjes mee."

Hoe fit Boëtius op dit moment is? "Fit genoeg om hier mee te kunnen. Ik wil de volgende stap gaan zetten." Of die volgende stap ook bij Feyenoord is moet nog blijken. "Dat ligt niet bij mij. Als hier de mogelijkheid zich zou voordoen, is dat voor mij een no-brainer. Het moet toch bij andere mensen gaan kriebelen. Het is zeker weten een droom en liever gisteren dan morgen."

Visualizza l' imprint del creator