Beerschot krijgt tijdens eerste competitiewedstrijd al meteen flinke domper te verwerken | OneFootball

Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·27 luglio 2024

Immagine dell'articolo:Beerschot krijgt tijdens eerste competitiewedstrijd al meteen flinke domper te verwerken

Beerschot en OH Leuven speelden hun eerste wedstrijd van het seizoen gelijk. De thuisploeg kreeg wel al meteen een domper te verwerken.

De Jupiler Pro League werd dit weekend weer op gang getrapt. Promovendus Beerschot mocht het opnemen tegen OH Leuven.

De club uit Antwerpen liet meteen zien dat het een plaats in de hoogste klasse verdient. Het werd 0-0 na een wedstrijd met weinig grote kansen.

Maar niet alles verliep volgens plan voor Beerschot. Vijf minuten voor het einde van de reguliere speeltijd moest er een speler het veld geblesseerd verlaten.

Charly Keita had zijn enkel zeer pijnlijk omgeslagen. Na contact met een tegenstander kwam hij verkeerd neer. Het werd al snel duidelijk dat het einde wedstrijd was voor de spits.

Beerschot moet nu maar hopen dat de blessure niet te erg is. Keita was afgelopen seizoen ongeveer de helft van de wedstrijden een basisspeler.