Beelen twijfelgeval voor ontmoeting met Bayer Leverkusen | OneFootball

Beelen twijfelgeval voor ontmoeting met Bayer Leverkusen | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FR12.nl

FR12.nl

·14 settembre 2024

Beelen twijfelgeval voor ontmoeting met Bayer Leverkusen

Immagine dell'articolo:Beelen twijfelgeval voor ontmoeting met Bayer Leverkusen

Brian Priske heeft mogelijk wederom te maken met een blessureprobleem in zijn selectie. Thomas Beelen moest tegen Groningen noodgedwongen achterblijven in de kleedkamer omdat hij niet fit was. Gernot Trauner was gelukkig weer terug in de selectie en kon zodoende de tweede helft spelen. Beelen is wel een twijfelgeval voor de thuiswedstrijd tegen Bayer Leverkusen.

"Dat is nog moeilijk om te zeggen", vertelt Priske na afloop op de persconferentie. "Dat is een goede vraag. Hij was niet fit genoeg om de tweede helft te spelen, dus is hij achtergebleven." Daarnaast viel ook Bart Nieuwkoop in de tweede helft geblesseerd uit, maar die ernst wordt in de komende dagen bekeken. Ook Gjivai Zechiël moest het veld verlaten, maar dat had alleen te maken met kramp.


OneFootball Video


Tegenwoordig kunnen ze bij Feyenoord alles meten en dus ook de belasting van spelers. Priske zag het bij Zechiël toch niet aankomen. "Tuurlijk was ik verrast, maar als je kramp krijgt valt daar niks aan te doen. Dan moet hij gewisseld worden." Dat Feyenoord had echter geen middenvelders meer en Carranza moest brengen. "Dat was één van de mogelijkheden. We konden ook met drie achterin spelen, maar uiteindelijk besloot ik ervoor om een aanvallende speler te brengen om te zoeken naar het derde doelpunt. Soms is aanvallen de beste manier van verdedigen, maar vandaag is het niet gelukt."

Visualizza l' imprint del creator