Arno Vermeulen spot ‘vette problemen’ voor PSV tegen Juventus | OneFootball

Arno Vermeulen spot ‘vette problemen’ voor PSV tegen Juventus | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·16 settembre 2024

Arno Vermeulen spot ‘vette problemen’ voor PSV tegen Juventus

Immagine dell'articolo:Arno Vermeulen spot ‘vette problemen’ voor PSV tegen Juventus

Arno Vermeulen denkt dat PSV het moeilijk gaat krijgen op bezoek bij Juventus, zo spreekt hij uit bij Voetbalpraat van ESPN. De commentator van de NOS ziet dat de Eindhovenaren een ‘vet probleem’ hebben met geblesseerde spelers, zeker in de achterste linie.

“Je kan met je eigen boerenverstand begrijpen dat PSV top moet zijn. Ze hebben een hartstikke mooi elftal, zeer aanvallend met veel verschillende types, veel perspectief met een goede trainer… alleen, achterin moeten we het nog maar even zien”, begint Vermeulen bij het praatprogramma van ESPN.


OneFootball Video


“Of ze Champions League-rijp zijn? Ze hebben gewoon vette problemen met geblesseerde spelers”, gaat de analist verder. Onder meer Sergiño Dest en Armando Obispo komen wegens een blessure niet in actie, terwijl Mauro Júnior nog niet wedstrijdfit lijkt. Rick Karsdorp heeft daarentegen nog geen wedstrijdritme.

Het is daarom puzzelen voor Peter Bosz in zijn verdediging. “Maar ook Noa Lang en Hirving Lozano kunnen misschien niet spelen, dus je hebt inderdaad wel wat probleempjes”, vult Martijn Krabbendam aan. PSV opent de competitiefase van de Champions League dinsdagavond met een bezoekje aan Juventus. De Eindhovenaren staan om 18.45 uur aan de aftrap.

Visualizza l' imprint del creator