Arnautovic stapt na wedstrijd op twee Oranje-spelers af: ‘Overtuigd dat Nederland doorgaat’ | OneFootball

Arnautovic stapt na wedstrijd op twee Oranje-spelers af: ‘Overtuigd dat Nederland doorgaat’ | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: FCUpdate

FCUpdate

·26 giugno 2024

Arnautovic stapt na wedstrijd op twee Oranje-spelers af: ‘Overtuigd dat Nederland doorgaat’

Immagine dell'articolo:Arnautovic stapt na wedstrijd op twee Oranje-spelers af: ‘Overtuigd dat Nederland doorgaat’

Marko Arnautovic heeft zich na afloop van de wedstrijd tussen Nederland en Oostenrijk bekommerd om twee spelers van Oranje. De aanvaller van het Alpenland gaf maandag aan dat Nederland zijn tweede thuisland is, dus deed de wedstrijd van dinsdag wel een beetje pijn.

“Ja, tuurlijk”, geeft Arnautovic aan in gesprek met ESPN wanneer gevraagd of de nederlaag van Oranje hem een beetje pijn doet. “Maar het kan echt niet zó veel pijn doen. Ik speel voor Oostenrijk, ik ben blij dat ik Oostenrijks ben en we hebben gewonnen.”


OneFootball Video


Toch heeft hij het wel te doen met zijn verschillende Nederlandse vrienden. “Ik heb toch vrienden zitten in deze ploeg.” Wel verwacht hij dat Oranje zich gaat herpakken van de wedstrijd tegen Oostenrijk. “Ik denk wel en ik hoop dat Nederland doorgaat en de volgende wedstrijd wint.”

Na de wedstrijd heeft hij zich over meerdere spelers van Oranje ontfermd. “We hebben gesproken. Ik heb even met Denzel (Dumfries, red.) gepraat, ook met Steef (Stefan de Vrij, red.) en nog met een paar andere jongens. Maar ik ben er echt van overtuigd dat Nederland de volgende wedstrijd doorgaat.”

Visualizza l' imprint del creator