Analist merkt groot probleem op bij Club Brugge: "Je ziet het iedere keer zo gebeuren" | OneFootball

Analist merkt groot probleem op bij Club Brugge: "Je ziet het iedere keer zo gebeuren" | OneFootball

In partnership with

Yahoo sports
Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·5 agosto 2024

Analist merkt groot probleem op bij Club Brugge: "Je ziet het iedere keer zo gebeuren"

Immagine dell'articolo:Analist merkt groot probleem op bij Club Brugge: "Je ziet het iedere keer zo gebeuren"

Club Brugge blijft na de eerste twee speeldagen achter met 1 op 6 na wedstrijden tegen Standard en KV Mechelen. Dat is absoluut niet wat er voor het seizoen verwacht werd.

Club Brugge heeft zijn competitiestart gemist, zoveel is duidelijk. Tegen KV Mechelen kon blauw-zwart niet overtuigen en een week later tegen Standard nog minder.


OneFootball Video


Vital Borkelmans zag dat het niet goed was. 1 op 6 pakken na twee wedstrijden als landskampioen zou niet mogen. "Dat is slecht voor blauw-zwart", begint hij bij Het Belang van Limburg.

De analist ziet een groot probleem. "De Bruggelingen waren ook al niet goed in de Supercup tegen Union en vorige week tegen KV Mechelen. Ze creëren veel, maar ze geven te gemakkelijk (domme) doelpunten weg."

"Je ziet het iedere keer zo gebeuren. Invaller De Cuyper zat ook totaal niet in de wedstrijd. Er werd een simpele bal in zijn rug gespeeld en Standard speelde het perfect uit", gaat Borkelmans verder.

"Volgende week wacht de verplaatsing naar KRC Genk. Een wedstrijd die beide clubs eigenlijk niet mogen verliezen", besluit hij. KRC Genk heeft ook nog maar 1 op 6 en dus is de inzet groot.

Visualizza l' imprint del creator